EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 15.1.2025  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Escape The Internet Tour – 2025: Bernth + Charles Berthoud, Ola Englund

Escape The Internet Tour – 2025: Bernth + Charles Berthoud, Ola Englund Liput

MUUSIKKOVIRTUOOSIT BERNTH SEKÄ CHARLES BERTHOUD SUOMEEN ENSI TALVENA

Escape the Internet -kiertueen erikoisvieraana nähdään Ola Englund

YouTubessa valtavaa suosiota nauttivat kitaristi Bernth sekä basisti Charles Berthoud saapuvat Suomeen ensi vuonna mittavan Euroopan-kiertueensa saattelemana. Escape The Internet Tour 2025 saavuttaa Helsingin Tavastian keskiviikkona 15. tammikuuta. Yhteensä 18 kaupunkia kattavan kiertueen erikoisvieraana nähdään ruotsalaiskitaristi ja tuottaja Ola Englund. 

Uransa äärimetalliyhtye Belphegorin riveissä aloittanut itävaltalaiskitaristi Bernth on ansioitunut teknisesti ainutkertaisena soittajana niin livenä kuin studiossakin. Miljoonia seuraajia sekä YouTubessa että Instagramissa omaava muusikko-tubettaja tunnetaan opetusvideoistaan sekä mielikuvitusta haastavista tempauksistaan somealustoilla, kuten rakentamastaan liekinheittäjäkitarasta sekä maailman pisimmästä kitarasta. Lahjakkaan musiikintekijän viimeisin studiojulkaisu on juuri ilmestynyt I Still Miss You -EP.

Suomalais-brittiläinen basisti Charles Berthoud haastaa kiehtovalla ja monipuolisella soitollaan instrumenttiinsa liitetyt mielikuvat. Mestarillisesti bassokitaraa pianon ja kitaran lailla käsittelevä muusikko ylittää ainutlaatuisella tekniikallaan genrerajoja rockista poppiin ja progressiivisesta folkista funkiin. Kotipaikkaansa sekä Yhdysvalloissa että Iso-Britanniassa pitävä Berthoud on kerännyt mainetta YouTubessa julkaistuista soittovideoistaan, joissa soittotaidollaan hämmästyttävä bassotaitelija tulkitsee omien sävellystensä lisäksi raskaan musiikin klassikoita humoristista otetta unohtamatta.

Illan avausartistina nähtävä Ola Englund tunnetaan soolouransa lisäksi muun muassa raskaan musiikin parissa operoivien The Hauntedin ja Fearedin kitaristina. Myös Solar-kitarabrändin omistajana tunnetun ja palkitun muusikon metallimusiikkiin keskittyvällä YouTube-kanavalla on lähes miljoona seuraajaa.

Nämä modernit muusikot yhdistävät voimansa tammikuussa 2025 käynnistyvällä Escape the Internet -kiertueella. Bernth, Charles Berthoud ja Ola Englund tarjoavat yleisölle rajoja rikkovan konserttikokemuksen, jossa he vievät kykynsä ruudulta lavalle. Bernth ja Charles Berthoud ovat jo esiintyneet kolmella loppuunmyydyllä keikalla Reunionissa huhtikuussa 2024 ja saaneet osallistujilta ylistäviä arvioita. Kun mukana on livebändi ja kitaristitoveri Ola Englund, ”Escape the Internet Tour 2025” lupaa tarjota näyttävän show'n, jossa kuullaan kaikkien kolmen artistin YouTube-kanavien fanien rakastamaa materiaalia.

”Tavoitteenamme on luoda mukaansatempaava tapahtuma, jossa yhdistyvät kanaviltamme tuttujen kappaleiden ja suosittujen videoiden esittäminen livenä lavalla sekä hauskat haasteet, kuten musiikkitaistelut ja vuorovaikutus yleisön kanssa”, Bernth sanoo. ”Mukana on myös livebändi, ja kaikki, jotka ovat koskaan nauttineet yhdestäkään kanaviemme videoista, tulevat rakastamaan tätä erikoishow'ta, jonka olemme kasanneet!”

VIP-liput: 

Päätapahtuman lisäksi faneilla on mahdollisuus ostaa VIP-lippuja, jotka takaavat pääsyn intiimiin klinikka-työpajaan kaikkien kolmen artistin kanssa ja eksklusiiviseen meet-and-greet-sessioon.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 15.1.2025 18:30.