EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - Su 9.10.2022  /  Hotel Rantapuisto  /  Helsinki

The Superwood Festival 2022

The Superwood Festival 2022 Liput

THE SUPERWOOD FESTIVAL

NORTHERN ODDITY, PURE BEAUTY AND WOODLAND VIBES

Superwood on urbaani musiikki-, elämys- ja taidefestivaali, joka valtaa Itä-Helsingin ainutlaatuisen merenrantahotellin, Hotelli Rantapuiston ja sen ympäristön. 
Ivana Helsingin kuratoima kokonaisuus on viikonlopun mittainen, ympärivuorokautinen twinpeaks-hengessä toteutettu kokonaisuus, jota on kuvailtu ”Suomen puuttuneeksi boutique-festivaaliksi”, ”tyylikkääksi mini-Flow:ksi” ja ”aikuisten elokuvallisen mystiseksi viikonloppuretkeksi”. 


Superwood on valittu Deko-lehden toimesta Suomen mielenkiintoisimmaksi tapahtumaksi ja se oli myös ehdolla Femma-gaalan edelläkävijä-musiikkifestivaaliksi. Superwoodissa yhdistyy Kaurismäkeläinen pysähtyneisyys ja pohjoinen boutique versio legendaarisesta Burning man taidefestivaalista.

Ohjelma on kokonaisvaltainen musiikkikattaus Suomen eturivin artisteista, indie viileyksiin, viimeaikaisiin kuumimpiin elektrovetoihin ja rap-uutuuksiin, lisättynä menneiden vuosien ikihelmillä ja yllätysesiintyjillä.


Majoitusvaihtoehtoja löytyy laadukkaasta hotellimajoituksesta sisälle rakennettuun ”metsä”-telttailuun.

PERJANTAI 7.10.2022

Brother Alfred // Antti Autio // Maukka Perusjätkä // Oakahtoakseh// Pekka Nisu // Janne Masalin Music // Bobby Oroza // AT’s Roots and Rambling // Neumann duo // Donna and The Dynamiters // Liisa Akimof // Sepikka

LAUANTAI 8.10.2022

Henrik Heselius & Noux // Pietari - Pietarin Spektaakkeli // Elmeri Acoustic // Eini// Mikko Joensuu // Pasa // Lasipalatsi // Jukka Orma Official // Moshimoshi // Andy McCoy Official // New Silver Girl // Hassan Maikal // Nomi // Jaakko Eino Kalevi

HUOM! Ohjelmamuutokset mahdollisia.

www.superwoodfestival.com


Ikäraja: K-18

LIPPUJA EI VOI OSTAA KULTTUURIEDUILLA.

LIPUT

FRIDAY TICKET / SATURDAY TICKET / WEEKEND TICKET PE-LA
Sisäänpääsyt festivaalille ilmoitettuina päivinä.

3 DAY VIP TICKETS – PE-SU
Sisäänpääsy festivaalille kahdelle. Kaksi yötä Hotelli Rantapuistossa, aamiainen lauantaina ja sunnuntaina.

2 DAY VIP TICKET – PE-LA
Sisäänpääsy festivaalille kahdelle. Yksi yö hotelli Rantapuistossa, aamiainen lauantaina.

2 DAYS VIP TICKET – LA-SU
Sisäänpääsy festivaalille kahdelle. Yksi yö hotelli Rantapuistossa, aamiainen sunnuntaina.

WOODCAMP TICKET
Asiakas tuo oman teltan (max. 2 x 2 m). Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi sisätiloissa, suihkun ja saunan. Oma pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Yhdellä telttapaikkalipulla ja yhdessä teltassa voi majoittua 1-3 henkilöä. Huom. hinta on per. teltta, ei per. henkilö. Festivaaliliput ostettava erikseen.

SLEEPOVER TICKET
Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi, suihkun ja saunan. Oma makuualusta, makuupussi ja pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Festivaaliliput ostettava erikseen.

FOREST CAMP TICKET
Asiakas tuo oman teltan (max. 2 x 2 m). Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi ulkona, suihkun ja saunan. Oma pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Yhdellä telttapaikkalipulla ja yhdessä teltassa voi majoittua 1-3 henkilöä. Huom. hinta on per. teltta, ei per. henkilö. Festivaaliliput ostettava erikseen.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Lippujen vaihto rannekkeisiin tapahtuu saavuttaessa festivaalialueelle.
Ennakkoon liput vaihdetaan Ivana Helsingin myymälässä osoitteessa Palopirtintie 15, 00930 Helsinki.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980, Helsinki