EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.8.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

WARMEN, Enemies Everywhere

WARMEN, Enemies Everywhere Liput

WARMEN TAVASTIALLE ELOKUUSSA – LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

Kosketinsoittaja Janne Wirmanin (Children of Bodom) sivuprojektina aikoinaan alkunsa saanut Warmen on uudistunut ja tehnyt komean paluun keikkalavoille. Yhtye on kasvanut uuden kokoonpanon ja muuttuneiden elämäntilanteiden myötä rankaksi, raivoisaksi ja nopeaksi metalliyhtyeeksi, jonka virtaviivaiset kappaleet koottiin 18.8.2023 ilmestyneeksi levyksi ”Here For None”. Myyntiistoille ja kriitikoiden suosikiksi nousseen albumin 1-vuotissynttäreitä vietetään Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 17. elokuuta. Luvassa on kunnon kokopitkä kaahaus Warmenin tapaan.

Illan avaa metalliskenessä kovaäänistä kohinaa aiheuttava deathcore-tulokas Enemies Everywhere.

Uuden kokoonpanon ja albumin myötä Warmen on soittanut vain kourallisen keikkoja ja pääkaupunkiseudun vedot on myyty järjestään täyteen. Sama on odotettavissa myös Tavastialla, joten liput kannattaa hankkia heti.

Warmen on:

Janne "Warman" Wirman – kosketinsoittimet
Petri Lindroos – laulu, kitara
Antti "Warman" Wirman – kitara
Jyri Helko – basso
Seppo Tarvainen – rummutSyömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 17.8.2024 20:00.