EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 26.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

Machinae Supremacy (SWE) + Merta

Machinae Supremacy (SWE) + Merta Liput

Ruotsalainen videopelien soundtrack-ulottuvuuksia sekä poppia ja metallia taidokkaasti fuusioiva Machinae Supremacy kiertää Suomea lokakuussa 2023! SID-yhtyeeksikin tituleerattu Luulajasta ponnistava Machinae Supremacy on aina yhtä odotettu vieras Suomen maaperällä. Viimeksi yhtye nähtiin Dark River Festivaleilla. Nyt vuorossa on neljä kaupunkia kattava headlinekiertue 13 julkaistua albumia takataskussa, joista on hyvä ammentaa yleisölle musiikillista mannaa.

Kiertueella mukana on kotimaisen vaihtoehtometallin nouseva nimi Merta.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 26.10.2023 23:59.