EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.8.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

YUP Instrumental

YUP Instrumental Liput

YUP Instrumental on tehnyt huomiotaherättävän tulemisen instrumentaaliyhtyeenä.  Yhtyeen ja tulevan kiertueen ensimmäinen keikka soitetaan Tavastialla 23.8.2024

YUP Instrumental

Yksi 1990-2000-luvun alun merkittävimmistä rock-yhtyeistämme, YUP, on tehnyt huomiotaherättävän tulon Suomen rock-maailmaan instrumentaaliyhtyeenä. Tuottelias rock-kokoonpano vaikutti aktiiviaikanaan merkittävästi Suomen musiikilliseen ympäristöön omaleimaisella ja monipuolisella sävelmaailmallaan sekä solisti Jarkko Martikaisen sanoituksilla ja lauluäänellä. Vaikutteita yhtye otti muun muassa punkista, jazzista, kansanmusiikista ja progressiivisesta rockista.. Levyt ja videon julkaisee Kaskelotti Records.

YUP jäi ennaltamäärittelemättömälle tauolle vuonna 2009, jolloin sen jäsenet olivat jo vähitellen siirtyneet kohtia omia, musiikillisesti erityyppisiä projektejaan. YUP Instrumental jatkaa nyt YUP:n taiteellisesti kunnianhimoista ilmaisua keskittymällä instrumentaalimusiikkiin. Sävellystyöstä on vastannut bassokitaristi Valtteri Tynkkynen, ja hänen lisäkseen yhtyeessä soittavat kitaristi Jussi Hyyrynen, rumpali Janne Mannonen ja kosketinsoittaja Petri Tiainen.

Projektin taustalla oli Jussi Hyyrysen Valtteri Tynkkyselle esittämä pyyntö säveltää uutta musiikkia. Valtteri on keskittynyt viime vuodet Etsivä-nuorisotyöhön ja Jussi toimii puolestaan päätoimisena päivystyslääkärinä, mutta soittaa sen ohessa omassa Wöyh!-progeyhtyeessään, jolle hän myös säveltää biisejä. Taiteen tekeminen yhdessä oli kuitenkin Valtterin sanoin jälleen “oudon innostavaa”, varsinkin, kun Jussin tilaus oli tehdä pidäkkeettömästi omannäköistä musiikkia.

Opus 1 on äänitetty syksyllä 2023 Jaba-studiolla Hankasalmella Kuuhankaveden äärellä. Äänittäjänä toimi Samuli Erkkilä ja levyn on miksannut Riku Mattila. Levy julkaistaan erikoisvinyylinä ja digitaalisesti. Sen julkaisee Kaskelotti Records ja jakelee Playground Music.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.8.2024 20:00.