EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11.11.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Aknestik

Aknestik Liput

Aknestik - nuo merten kiharapäät -yhtye palaa klubikiertueelle marraskuussa 2022.

Kitarapopin Suomeen tuonut yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002.

Solisti Jukka Takalo on jatkanut soolouralla ja toinen lauluntekijä, kitarasankari Kai Latvalehto on esiintynyt mm. pääosassa Laulu koti-ikävästä -elokuvassa.

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttäneen Aknestikin biisit ovat jääneet kansakunnan kollektiiviseen muistiin ja niistä keskeiset kuullaan tällä kiertueella. Suomirokkia, Jokapäivä, Sata vuotta kaivossa, Maailma on naisia puolillaan, Avaruuden aikataulut, Haukipudas.

Viime vuonna aktivoitunut yhtye sanoo olevansa elämänsä kunnossa.

”Pitkä tauko on auttanut ymmärtämään mikä meidän musiikissa on oleellista” sanoo solisti Jukka Takalo.

”Nyt soitetaan parhaat ja rakastetuimmat rallit isolla intensiteetillä. Saa laulaa mukana.”

Kaveripohjalta perustettu yhtye esiintyy kiertueella originaalikokoonpanossaan ja odottaa marraskuun kiertuetta innoissaan.

"Mahtava lähteä kiertueelle tällä porukalla ja toivottavasti nähdään tuttuja naamoja yleisön joukossa! Viime vuoden keikoilla näkyi myös aivan uutta sukupolvea, joka ei aikoinaan ehtinyt näkemään Aknestikia livenä, mutta on tutustunut musiikkiin myöhemmin. Joillekin fanitus näkyi tulleen äidinmaidossa, kun keikalle oltiin tultu useamman sukupolven käsittävissä seurueissa. Kiertueesta tulee melkoiset kokoontumisajot.”

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Ovet klo 16:00

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.