EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18. - La 20.7.2024  /  Ratinanniemen Festivaalialue  /  Tampere

Tammerfest 2024

Tammerfest 2024 Liput

TAMMERFEST 2024 - LIPUT & INFO.

Tampereen tapahtumakesän kohokohta, kaupunkifestivaali Tammerfest, juhlitaan jälleen 18.-20.7.2024. Pääareenalla kaupungin ytimessä Ratinanniemessä nähdään kolmen päivän aikana Suomen tämän hetken kiinnostavimmat pop-, rock- ja rap-artistit. Ympäri kaupunkia pääsee nauttimaan festivaalitunnelmasta, kun Ratinanniemen ohella klubit täyttyvät live-esiintyjistä ja muusta viihteestä.

Festivaalin avauspäivänä torstaina lavalle astuvat stadionluokan poprock-yhtye Haloo Helsinki!, Yö-yhtye solistinaan JP Leppäluoto, Maradona, Pämppää, Lähiöunelmii -hiteistään tunnettu biletrio Teflon Brothers, viimeistään UMK:sta koko kansan tietoisuuteen noussut, yli 100 miljoonaa striimannut BESS ja suomipopin supertähti Jenni Vartiainen.

Perjantaina puolestaan festivaaliohjelmassa ovat pop-legenda Kaija Koo, pitkästä aikaa livenä nähtävä suomirockin ikoni Eppu Normaali yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa, rap-yhtye Gasellit, 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä SANNI, areenatasolle siirtynyt Maija Vilkkumaa ja kesäisen letkeää reggaemusiikkia esittävä Jukka Poika.

Tammerfestin päätöspäivänä lauantaina estradilla nähdään pop-musiikin kestosuosikki, vahva tulkitsija Juha Tapio, Hetken Ikuinen -albumillaan viime vuonna läpilyönyt vaikuttava 10-henkinen Vesterinen yhtyeineen -kokoonpano, 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi erikoiskeikkasetin esittävä Dingo, neljällä Emmalla vastikään palkittu KUUMAA, laulaja, lauluntekijä ja tuottaja BEHM sekä Che Guevara, Puhu äänellä jonka kuulen ja Jos et olis siinä -hiteistään tunnettu Happoradio.

TORSTAI
Haloo Helsinki!, Yö & JP Leppäluoto, BESS, Teflon Brothers, Jenni Vartiainen


PERJANTAI

Kaija Koo, Eppu Normaali, Gasellit, SANNI, Maija Vilkkumaa, Jukka Poika


LAUANTAI

Juha Tapio, Vesterinen Yhtyeineen, Dingo, KUUMAA, BEHM, Happoradio

Facebook | Instagram @Tammerfest

www.tammerfest.fi


Ikäraja: Tammerfestin ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

  • Sisäänpääsyn festivaalialueelle omalla sisääntulokaistalla
  • Pääsyn VIP-alueelle, josta on hyvät näkymät lavalle
  • VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, oma anniskelupiste sekä wc-tilat
  • Yhden ruokailun per päivä
  • VIP-passin ja rannekkeen
  • Narikkapalvelun

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Avustaja pääsee festivaalille avustettavan kanssa samalla pääsylipulla, mikäli molemmat saapuvat lipunvaihtopisteelle yhtä aikaa. Toiminnan helpottamiseksi, varaa mukaan Ystäväkortti, Avustajakortti tai muu vastaava tosite.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää Nelonen Media Liven nettisivuilta!

RANNEKKEENVAIHTO
Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Tammerfestin ennakkorannekkeenvaihto on avoinna seuraavasti:

Kauppakeskus Ratina (tapahtuma-aukio, 1.krs):
Tiistai-Perjantai 16.-19.7. klo 12.00-16.00

Ravintola Ranta (Koskikeskus, 0.krs)
Tiistai-Perjantai 16.-19.7. klo 16.30-20.00

Kaikkia ranneketyyppejä voi vaihtaa ennakkoon.

Huom! Rannekkeet laitetaan suoraan ranteeseen kiinni, eli jokaisen on vaihdettava lippunsa henkilökohtaisesti. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona.

Rannekkeenvaihto porteilla on avoinna:
Torstaina 18.7. klo 14.30-23.30
Perjantaina 19.7. klo 13.15-23.30
Lauantaina 20.7. klo 12.45-23.30

Huom! Rannekkeet laitetaan suoraan ranteeseen kiinni, eli jokaisen on vaihdettava lippunsa henkilökohtaisesti. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Ratinanniemen Festivaalialue
Tampere