EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.2.2022  /  Auditorio Miilu  /  Petäjävesi

Kirka tribute: Muska yhtyeineen feat. Kai Jämsä

Kirka tribute: Muska yhtyeineen feat. Kai Jämsä Liput

Kirka Tribute -konsertissa kuullaan musiikkia Kirkan pitkän uran varrelta vuosilta 1967–2006. Rakastettuja kappaleita tulkitsee Muska Babitzin yhtyeineen, toisena solistina Kai Jämsä.

Kirka olisi täyttänyt 70 vuotta 22.9.2020. Konsertilla Muska Babitzin haluaa kunnioittaa veljensä muistoa ja hänen musiikkiaan.

Vuonna 1967 ponkaisi vain 17-vuotias Kirka Babitzin kertaheitolla listojen kärkeen Hetki lyö -biisillä, joka oli käännösversio jenkkiläisen The McCoys -yhtyeen kappaleesta Beat The Clock. Tätä ennen Kirka oli jo keikkaillut The Creatures -yhtyeen laulusolistina. Hurjan suosion myötä taustabändiksi vaihtui The Islanders ja hitit seurasivat toisiaan.

Keikoilla ja vuonna 1969 julkaistulla ensimmäisellä live-albumilla Kirka Keikalla kuultiin Kirkan omien kappaleiden lisäksi muun muassa Little Richardia, James Brownia ja Ray Charlesia. 1970-luvun suuria hittejä olivat Venus ja Varrella Virran ja 1980-luvulla listojen kärkeen nousivat Kahden hullun matka ja Soitin vain, kun taas sua kaipaan. Vuonna 1984 Kirka edusti Suomea Euroviisuissa kappaleella Hengaillaan. Kirka voitti Syksyn Sävelen 1988 laululla Surun pyyhit silmistäni.

Koko 1990-luku oli suuren suosion ja lukuisten hittien aikaa. Vuonna 2005 julkaistu Elämääni eksynyt -albumi jäi Kirkan viimeiseksi, sillä hän menehtyi sairauskohtaukseen tammikuussa 2007.

Muska aloitti laulajauransa 1969, tuolloin hän oli ainoa suomalainen naispuolinen rocklaulaja. Lapsuutensa Muska vietti Helsingin Kaivopuistossa noin kymmenvuotiaaksi, jossa hän jo silloin sai ensikosketuksen rock musiikkiin. Huvilakadulla oli pieni baari jonka ulkopuolella Muska kuunteli velipoikien Sammyn ja Kirkan kanssa sieltä kantautuvaa outoa musiikkia: Elvis, Little Richard yms. Elettiin 50-luvun loppupuolta ja pienet muusikonalut eivät päässeet vielä sisään asti!

60-luvulla Muskan laulajanura käynnistyi ja vuosina 1969-71 Muska keikkaili Kirkan ja Dannyn kesäkiertueilla. Syksyllä 1971 Muskaa alkoi säestää Hannu "Kala Hande" Salakan luotsaama legendaarinen Orpheus-yhtye joka sittemmin aloitti yhteistyön Dave Lindholmin kanssa. Salakka ja Muska perustivat uuden yhtyeen Muska & Hot Dogs joka keikkaili paljon 70-luvun alussa tehden mm. yhteiskiertueita Hurriganesin ja Rauli "Badding" Somerjoen kanssa.

Muskan ensimmäinen single "Kirjoita Postikorttiin" julkaistiin 1971 ja LP-levy "Muska" vuonna 1973, tältä esikoisalbumilta löytyy legendaarinen "Krokotiilirock" ja muita covereita mm. Chuck Berryn, Nasarethin, Suzi Quatron ja Sladen kappaleita - biisejä jotka suomalaisen naislaulajan esittäminä olivat rankkuudessaan alkusysäys koko kotimaiselle naisrockille. Levyllä soitti "Kitaran Kingi" Albert Järvinen, Pekka Pohjola, Ronnie Österberg ym. huippumuusikoita.

Tämän jälkeen Muska on julkaissut monia loistavia albumeja kuten Tää Se Päivä On, Pienet Suuret Pojat, Pidä Kii ja Kulissit. Viimeisin studiolevy Majakanvartija julkaistiin 2015. Viime vuosien aikana Muskalla on ollut lukuisia ykköshittejä radiokanavilla, kokoelmalevy Muskan "Hitit" ylsi marraskuussa 2012 platinalevyyn.

www.petajavesi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:30
Showtime 16:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä. Ovimyynnissä käy vain käteinen.

Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä.

Myynti loppuu 12.2.2022 15:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Auditorio Miilu
Miilutie 4, 41900, Petäjävesi