EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.9.2023  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Aki Rissanen Hyperreal

Aki Rissanen Hyperreal Liput

Levynjulkaisukonsertti. Pianisti ja kosketinsoittaja Aki Rissasen uuden Hyperreal –kokoonpanon musiikissa yhdistellään indiehenkisesti jazzia, hypnoottisia Lähi-idän rytmejä sekä elektroniikkaa ja 90-luvun alun breakbeatteja.

Pianisti ja kosketinsoittaja Aki Rissasen uuden Hyperreal –kokoonpanon musiikissa yhdistellään indiehenkisesti jazzia, hypnoottisia Lähi-idän rytmejä sekä elektroniikkaa ja 90-luvun alun breakbeatteja.

Trion rummuissa on ruotsalais-turkkilainen Robert Ikiz ja trumpetissa Rissasen pitkäaikainen soittokumppani Verneri Pohjola.

Yhtyeen debyyttilevy julkaistiin digitaalisesti heinäkuussa 2023 brittiläisellä Edition Recordsilla ja se on ensimmäinen suomalainen jazzlevy, joka on saatavilla myös monikanavaisissa Apple Spatial -ja Dolby Atmos -muodoissa. Fyysinen CD-levy julkaistaan 25.elokuuta.

"A highly imaginative album and a very enjoyable listen" Mike Gates, UK Vibe

Aki Rissanen, koskettimet
Verneri Pohjola, trumpetti
Robert Ikiz, rummut

www.kokojazz.fi/event-details/aki-rissanen-hyperreal


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00