EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8. - Su 12.5.2024  /  Lahden Urheilu- ja Messukeskus  /  Lahti

IFF Naisten U19 Salibandyn MM-kisat 2024

IFF Naisten U19 Salibandyn MM-kisat 2024 Liput

Alle 19-vuotiaiden naisten Salibandyn MM-kisat järjestetään toukokuussa 2024 Lahdessa, Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa! Maailmanmestaruudesta kamppailee yhteensä 16 maata, jotka on jaettu neljään eri alkusarjan lohkoon. Alkusarjat, välierät sekä mitalipelit pelataan kahdella kentällä Urheilu- ja Messukeskuksessa, jonne tarjolla on päivälippujen lisäksi kaikki pelit kattava turnauslippu. Lahden Urheilu- ja Messukeskus täyttyy pelien ohessa iloisesta hulinasta ja kansainvälisestä messutunnelmasta, kun tekemistä ja puuhaa löytyy koko päiväksi, koko perheelle!

Katso koko otteluohjelma täältä!

www.wfclahti2024.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroimattomat istumapaikat.

***

Lippujen käyttö

Päiväkohtainen lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn valitsemanasi päivänä. Tapahtuma-alueelta poistuminen otteluiden välissä on sallittu. Säilytäthän lippusi tallessa. 

Turnauslippu oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisena tapahtuman aukiolopäivänä. Säilytäthän lippusi tallessa koko tapahtuman ajan.

Lahden Urheilu- ja Messukeskus
Salpausselänkatu 7, 15110, Lahti