EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 29. - Ke 31.5.2017  /  Telakka  /  Tampere

Korallin elämää

Korallin elämää Liput
Takaisin

Ladataan…

Korallin elämää teoksen yhtenä lähtökohtana on ilmastonmuutoksen vaikutukset meriveden lämpötilan kohoamiseen ja sitä kautta muun muassa korallien hyvinvintiin. Jo muutaman asteen veden lämpötilan nousu vaikuttaa koralleihin siten, että niiden värit alkavat haalistumaan ja niiden kyky tuottaa happea heikkenee.

Tällä on vaikutuksensa koko maapallon hyvinvointiin.

Pystyykö Pariisin ilmastosopimus kumoamaan ilmaston lämpenemisen ja koralliriuttojen tuhoutumisen ja joukkokuoleman? Nyt on meidän kaikkien viimeinen aika tehdä sopimus luonnon kanssa.

Korallin elämää -esityksessä näyttämötila muuttuu merenalaiseksi - uusien merkitysten ja metaforien mielentilaksi - merivirtojen vaihtuvaksi kudokseksi ja yhteiseksi ulos- ja sisäänhengitykseksi 

Meren voi nähdä symboloivan alitajuntaamme. Huoli korallien värien haalistumisesta on yhtä lailla huoli kyvystämme tunnistaa muutosta ympäristössämme ja itsessämme, sekä mielemme herkkyydestä tunnistaa värien eri vivahteita. Voimmeko oppia näkemään uusia värejä 

Korallin elämä -esityksessä kohtaavat teatteri, tanssitaide, videotaide ja performanssi näyttämötilassa. Teoksessa käsitellään meren ja ihmisen ekologiaa monikulttuurisia ja eettisiä näkökulmia avaten.

Siinä luodaan utooppisia ja dystopisia ekosysteemejä eri taidemuotojen avulla ja pohdtaan yksittäisten valintojen vaikutusta laajemmissa kokonaisuuksissa, kohdataan tuntematonta, herätellään empatiaa, kerätään rohkeutta ja luodaan parempaa tulevaisuutta.

Teoksen työryhmä koostuu viidestä erilaisen taiteellisen taustan omaavasta taiteilijasta. Yhdessä he vastaavat teoksen visuaalisen, äänellisen ja liikkeellisen maailman toteuttamisesta.

Työryhmä:

Shadan Ahmad, Sara Kovamäki, Jaani Leinonen, Antti Mankonen ja Paula Saraste

www.teatteritelakka.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Näytelmän arvioitu kesto: TBA (sis. väliajan).

Esityskieli: suomi

Ryhmäliput (alk. 25,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk.13,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.