EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.10.2023  /  Half Moon Nightclub  /  Rovaniemi

Karri Koira

Karri Koira Liput

Samettiääninen Karri Koira julkaisi perjantaina 26.5. tanssilattioille kutsuvan biisin ‘Suoraan sydämeen’, joka sopii tulevan kesän soundtrackiksi kuin jäätelö tötteröön. Klubimusiikin klassisia tyylejä modernisti yhdistelevä kappale käynnistää samalla lähtölaskennan Karri Koiran mittavalle kesäkiertueelle. Tuottajina ovat toimineet Karri Koiran lisäksi Biniyam ja Veikka Erkola.

“Tämä biisi on mun versio Ibiza-musasta. En oo siellä koskaan käynyt enkä tunne skeneä kovin hyvin mutta ajattelen että tää biisi vois soida siellä jossain rantaklubilla ja hengattais siellä Elton Johnin, Pharrellin ja Nile Rodgersin kanssa, ehkä sippailtais vintage cocktaileja ja nautittais baleaarisesta tunnelmasta.” – Karri Koira

Karri Koiran kesäkiertue käynnistyy Turun Kesärauhasta 16. kesäkuuta. Festareilla ja keikoilla nähdään myös viime syksyn loppuunmyydyllä K.O.I.R.A. 10v -juhlakiertueella ihastuttanut livebändi.

Suuren yleisön tietoisuuteen Karri Koira nousi sydämet sulattavaa rnb:tä sisältävällä K.O.I.R.A. -albumilla (2012). Platinaa myynyt teos on noussut yhä uusia yleisöjä koskettavaksi klassikoksi.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 00:45


Liput ovelta 15 €
.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Kazem Rajabi, [email protected], puh. 0400947693

Myynti loppuu 28.10.2023 22:00.