EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.4.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Club Dive: F + Pesso

Club Dive: F + Pesso Liput

Club Dive kutsuu kävijänsä sukeltamaan urbaanin rytmimusiikin monimuotoisuuteen. Kevätkauden viimeisen illan aikana juhlitaan kahden persoonallisen tekijän Tampereen levyjulkkareita, kun G Livelabin lavalle nousevat F sekä Pesso.

F on rikkonut erilaisia raja-aitoja omaleimaisella tyylillään heti ensimmäisestä singlestään lähtien. Jo hänen keväällä 2019 ilmestynyt debyyttialbuminsa "Mä en oo viel tarpeeks iso" vältteli rap-musiikkiin liittyviä kliseitä, erottuen massasta myös raikkaalla soundillaan.

Pesso on viime vuosien aikana opittu tuntemaan niin ikään erottuvasta tyylistään. Vuonna 2018 julkaistu esikoislevy "Kunnas mä tapasin sut" esitteli rap-diggareille haavoittuvan avoimen kirjoittajan, joka ilmaisee itseään normaalia kokeellisempien taustojen päälle. Pesso on tehnyt yhteistyötä mm. Yonan ja Gasellien kanssa. 

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta hintaan 10 € / kpl tapahtumapäivänä klo 20 alkaen.

Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

 

Myynti loppuu 18.4.2020 20:00.