EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Aura Light Certos Areena  /  Nummela

Nummela Art Night

Nummela Art Night Liput

Pimeän vuodenajan valo- ja väripilkku Nummela Art Night ilahduttaa jälleen laadukkaalla taidekattauksella 7. lokakuuta.

Tänä syksynä tapahtumassa nähdään mm. juuri uuden Joka päivä jotain katoaa -albuminsa julkaissut, Emma -pystejä ja platinamyyntejä urallaan kahminut, vaihtoehtoräppäri ja runoilija Paperi T, jazzista ja fuusiomusiikista inspiroituva energinen indierokkari Arppa & Reporters erikoiskokoonpanonsa kera, Lauri Haav, Isaac Sene, moshimoshi, Knife Girl, Mura, Michael Bleu, Suhina Kollektiivi, Irene Kostas ja Antti Kneckt.

Poikkitaiteellisen festivaalin lokaationa toimii tällä kertaa Nummelan Pajuniityssä sijaitseva Aura Light Certos Areena ja sen lähiympäristö. Vuoden 2021 Palma Art Night -katutaidetapahtumasta versoneesta musiikkia, katutaideseiniä, teoskokonaisuuksia sekä installaatioita tarjoavassa Nummela Art Night -tapahtumassa on jälleen luvassa näyttäviä teoksia ja esiintymisiä Suomen huipputaiteilijoilta kuten VJ Indigo, Deos, Acton, Ossi Pirkonen, Jutta Kivilompolo, Salla Ikonen, Sami Serpola Art, Janne Parviainen, Aeozone, Teemu Leino, MEAS & Brandon Delaney ja Belenos Group of Arts.

Instagram

#nummelartnight

www.vihti.fi/nummelartnight


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 13:00-00:30

Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Liput ovelta 30 € / 5 €.

Lippuja saa ovelta vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

Myynti loppuu 7.10.2023 23:59.
Aura Light Certos Areena
Pillistöntie, 03100, Nummela