EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023 - Ti 30.4.2024  /  Töölön kisahalli  /  Helsinki

Helsinki Seagulls 2023-2024

Helsinki Seagulls 2023-2024 Liput

Helsinki Seagulls 2023-2024

Välierät:
to 18.4.2024 klo 18:30 Helsinki Seagulls - Karhubasket
ke 24.4.2024 klo 18:30 Helsinki Seagulls - Karhubasket
ma 29.4.2024 klo 18:30 Helsinki Seagulls - Karhubasket
la 4.5.2024 klo 16:00 Helsinki Seagulls - Karhubasket (ottelu pelataan tarvittaessa)

HUOM! Kausikorttipaikat eivät ole voimassa enää pudotuspeleissä.
Kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus pudotuspeleihin, josta heille on lähetetty ohjeet. 5.Välieräottelun etuosto-oikeus on voimassa TI 23.4. - PE 26.4. klo 10:00

Yleinen myynti välierien kotiotteluihin alkaa 13.4.2024 klo 12:00.

www.helsinkiseagulls.com


Ikäraja: Ikärajaton

LIPUT & INFO

Varmista paikkasi korishuuman keskeltä ajoissa ennakkoon. Monipuolinen katsomokarttamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden varata paikkasi juuri sieltä mistä haluat nauttia upeista otteluelämyksistä legendaarisen Töölön kisahallin katsomoissa.

HUOM! TAPAHTUMISSA EI OVILIPUNMYYNTIÄ, JOTEN OSTA LIPUT AINA ENNAKKOON.

Fanikatsomot:
Seagullsin faniryhmän paikat sijaitsetsevat C-katsomon riveillä 1-2 ja vierasfaniryhmille varatut paikat ovat A-Katsomon riveillä 13-16.
Faniryhmillä on usein mukanaan kannustusrummut sekä kannustuslippuja. Korvatulppia on tarvittaessa saatavilla ilmaiseksi Helsinki Seagullsin fanimyyntipisteeltä ottelutapahtumien aikana.

Pyörätuolipaikat:

Pyörätuolipaikka-liput saat valittua myyntisivulla "Valitse lohko listasta..."-pudotusvalikosta.
Virallisia pyörätuolipaikkoja ei Kisahallilla ole, mutta hissillä pääsee pyörätuolilla ABC- katsomoiden tasanteelle. Edessä on kuitenkin kaide, joka on mahdollinen näköeste.
Saattaja pääsee otteluihin ilmaiseksi. Saattajalle on paikka varattuna seisomakatsomosta. Mikäli saattaja tarvitsee istumapaikan, on lippu ostettava erikseen.

Töölön kisahalliin on esteetön sisäänpääsy Mannerheimintien puoleisesta sisäänkäynnistä. Lippuja saa ostettua ennakkoon Tiketistä tai olemalla etukäteen yhdeydessä meihin suoraan sähköpostitse. Palvelemme soitteessa [email protected] ennakkolippujen osalta. Pyrimme myös tarvittaessa varaamaan etukäteisjärjestelyin esimerkiksi avustajapaikkoja tai sähköiselle pyörätuolille tarvittavan kulun hissillä toiseen kerrokseen.

***

Numeroidut istumapaikat Katsomo A, B ja C: rivit 1-12
25 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 23 € / Lapset (alle 12v) 15 € / Sylilapset ilmaiseksi

Numeroidut istumapaikat Katsomo A ja C: rivit 13-16
22 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 20 € / Lapset (alle 12v) 15 € / Sylilapset ilmaiseksi

Numeroidut istumapaikat Katsomo D ja F
37 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 35 €

Numeroidut istumapaikat Katsomo E
42 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 40 €

Seisomakatsomo
19 €

Seisomapaikat avautuvat myyntiin istumapaikkojen loputtua. Saadaksesi seisomapaikan valitse katsomo myyntisivun pudotusvalikosta, ei karttanäkymästä. Osassa seisomapaikkoja saattaa olla rajoitettu näkymä kentälle.

Nooa Säästöpankki VIP-lippu Katsomot A, B, C, D, E ja F
99 €
Sisältää istumapaikan numeroiduilla paikoilla, tarjoilun Nooa Säästöpankki VIP-tiloissa sekä lehdistötilaisuuden ottelun jälkeen. Nooa Säästöpankki VIP-lipulla pääsee VIP-tilaan 30 min ennen pelin alkua, jolloin tarjolla on Ravintola Hookin tarjoama runsas lämminruokatarjoilu ennen ottelun alkua. Tarjolla on myös aina vegaaninen kasvisruokavaihtoehto. VIP-tilassa on myös kattava juoma- ja snack-tarjoilu aina kolmannen jakson alkuun saakka. VIP-lippuihin ei ole erillistä hintaa lapsille.

HUOM! Saapuessasi otteluun nouda VIP-ranneke Töölön Kisahallin aulassa sijaitsevalta VIP-pöydän luota. Nooa Säästöpankki VIP-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tarvittaessa järjestäjälle Nooa Säästöpankki VIP-lippuun liittyvää tiedottamista / ohjeistamista varten.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Voit kysyä tarkempia lisätietoja VIP-ottelulippuja koskien: [email protected].