EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023 - Pe 24.5.2024  /  Töölön kisahalli  /  Helsinki

Helsinki Seagulls 2023-2024

Helsinki Seagulls 2023-2024 Liput

Helsinki Seagulls 2023-2024

7. FINAALIOTTELUN LIPUNMYYNTI STARTTAA KE 22.5. KLO 10:00.

Finaalit:
7. finaaliottelu pe 24.5. klo 18:30 Helsinki Seagulls - BC Nokia

***

HUOM! Kausikorttipaikat eivät ole voimassa enää pudotuspeleissä.
Kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus pudotuspeleihin.
7. finaaliottelun etuosto-oikeus on voimassa ke 22.5. klo 10:00 - to 23.5. klo 10:00.

7. Finaaliottelun yleinen myynti alkaa 22.5.2024 klo 10:00.

www.helsinkiseagulls.com


Ikäraja: Ikärajaton

LIPUT & INFO

7. FINAALIOTTELUN LIPUNMYYNTI STARTTAA KE 22.5. KLO 10:00.

Varmista paikkasi korishuuman keskeltä ajoissa ennakkoon. Monipuolinen katsomokarttamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden varata paikkasi juuri sieltä mistä haluat nauttia upeista otteluelämyksistä legendaarisen Töölön kisahallin katsomoissa.

HUOM! TAPAHTUMISSA EI OVILIPUNMYYNTIÄ, JOTEN OSTA LIPUT AINA ENNAKKOON.

Fanikatsomot:
Seagullsin faniryhmän paikat sijaitsevat C-katsomon riveillä 1-2 ja vierasfaniryhmille varatut paikat ovat A-Katsomon riveillä 10-16.
Faniryhmillä on usein mukanaan kannustusrummut sekä kannustuslippuja. Korvatulppia on tarvittaessa saatavilla ilmaiseksi Helsinki Seagullsin fanimyyntipisteeltä ottelutapahtumien aikana.

Pyörätuolipaikat:

Pyörätuolipaikka-liput saat valittua myyntisivulla "Valitse lohko listasta..."-pudotusvalikosta.
Virallisia pyörätuolipaikkoja ei Kisahallilla ole, mutta hissillä pääsee pyörätuolilla ABC- katsomoiden tasanteelle. Edessä on kuitenkin kaide, joka on mahdollinen näköeste.
Saattaja pääsee otteluihin ilmaiseksi. Saattajalle on paikka varattuna seisomakatsomosta. Mikäli saattaja tarvitsee istumapaikan, on lippu ostettava erikseen. HUOM! Mikäli omistat isomman sähköpyörätuolin, niin pääsy ABC-katsomoiden eteen ei ole mahdollista pienen pyörätuolihissin vuoksi.

Töölön kisahalliin on esteetön sisäänpääsy Mannerheimintien puoleisesta sisäänkäynnistä. Lippuja saa ostettua ennakkoon Tiketistä tai olemalla etukäteen yhdeydessä meihin suoraan sähköpostitse. Palvelemme soitteessa [email protected] ennakkolippujen osalta. Pyrimme myös tarvittaessa varaamaan etukäteisjärjestelyin esimerkiksi avustajapaikkoja tai sähköiselle pyörätuolille tarvittavan kulun hissillä toiseen kerrokseen.

***

Numeroidut istumapaikat Katsomo A, B ja C
Rivit 1-12 44 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 42 € / Lapset (alle 12v) 29 € / Sylilapset ilmaiseksi
Rivit 13-16 39 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 37 € / Lapset (alle 12v) 29 € / Sylilapset ilmaiseksi

Numeroidut istumapaikat Katsomo D ja F
65 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 63 €

Numeroidut istumapaikat Katsomo E
75 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 73 €

Seisomakatsomo
29 €

Saadaksesi seisomapaikan valitse katsomo myyntisivun pudotusvalikosta, ei karttanäkymästä. Osassa seisomapaikkoja saattaa olla rajoitettu näkymä kentälle.

Nooa Säästöpankki VIP-lippu Katsomot A, B, C, D, E ja F
129 €
Sisältää istumapaikan numeroiduilla paikoilla, tarjoilun Nooa Säästöpankki VIP-tiloissa sekä lehdistötilaisuuden ottelun jälkeen. Nooa Säästöpankki VIP-lipulla pääsee VIP-tilaan 30 min ennen pelin alkua, jolloin tarjolla on Ravintola Hookin tarjoama runsas lämminruokatarjoilu ennen ottelun alkua. Tarjolla on myös aina vegaaninen kasvisruokavaihtoehto. VIP-tilassa on myös kattava juoma- ja snack-tarjoilu aina kolmannen jakson alkuun saakka. VIP-lippuihin ei ole erillistä hintaa lapsille.

HUOM! Saapuessasi otteluun nouda VIP-ranneke Töölön Kisahallin aulassa sijaitsevalta VIP-pöydän luota. Nooa Säästöpankki VIP-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tarvittaessa järjestäjälle Nooa Säästöpankki VIP-lippuun liittyvää tiedottamista / ohjeistamista varten.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Voit kysyä tarkempia lisätietoja VIP-ottelulippuja koskien: [email protected].