EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 20.5.2024  /  Espoonlahden kirkko  /  Espoo

Locus iste – Harrasta kuoromusiikkia

Locus iste – Harrasta kuoromusiikkia Liput

"Locus iste” on Anton Brucknerin (1824–1896) kenties tunnetuin kuoromotetti, joka kuvaa pyhyyden kokemusta kirkossa. Tapiolan kamarikuoron konsertin on myös tarkoitus olla musiikillinen tila, jossa voi kokea pyhyyden kosketuksen. Konsertissa kuljetaan Felix Mendelssohnin (1809–1847) romanttisen tunteikkaista psalmisävellyksistä Brucknerin vakavien motettien kautta Arvo Pärtin (*1935) minimalistiseen ja Jaakko Mäntyjärven (*1963) modernia ja perinteistä yhdistelevään sävelkieleen.

40-vuotias Tapiolan Kamarikuoro on maineikas espoolainen sekakuoro. Kuoron tavoite on alusta lähtien ollut edistää kuorolaulutaidetta eri tavoin, tinkimättä taiteellisesti korkeasta tasosta ja luotettavuudesta. Tapiolan Kamarikuoro on konsertoinut laajasti kotimaassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa asti, ja tallentanut merkittävää suomalaista taidemusiikkia diskografiaansa. Kuoron taiteellisena johtajana toimii professori Hannu Norjanen.

WWW | Facebook | Youtube | Spotify


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Numeroimattomat istumapaikat

Esityksen kesto 1,5 h

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kirkon edustalla on kymmenen parkkipaikkaa ja kaksi invapaikkaa.

Espoonlahden kirkko
Kipparinkatu 8, 02320, Espoo