EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17. - La 18.6.2022  /  Hamina Bastioni  /  Hamina

East Coast Festival 2022

East Coast Festival 2022 Liput


East Coast Festivalin debyyttivuosi siirtyy kesälle 2022!

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että East Coast Festival siirtyy päivämäärille 17.-18.6.2022. Paikkana tulee toimimaan Hamina Bastion, Haminassa. Tiedotamme uudesta ohjelmistosta mahdollisimman pian ja sen lupaamme, että vuoden lisäaika tullaan käyttämään tehokkaasti entistä parempien bileiden luomiseen kesälle 2022.

Kaikki ennakkolipun ostaneet voivat olla huoletta, vuoden 2021 lippu käy sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumassa ja toivommekin, että mahdollisimman moni säilyttää jo ostetun lippunsa. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.6.2021 mennessä.

Mikäli haluat tukea tapahtuma-alaa, pyydämme nöyrimmin säilyttämään jo ostetun lipun ja saapumaan East Coast Festivaaleille 2022.

Lipunmyynti kesän 2022 festivaalille aukeaa myöhemmin.

Instagram
Facebook

www.eastcoastfestival.fi


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Varausaika 2 päivää.

VIP INFO:

East Coast Festival tarjoaa 2 toisestaan poikkeavaa VIP tilaa.

VIP Lounge tarjoaa oman rauhallisen VIP alueen mukavine kalusteineen ja olo ryhmineen, sisävessat(myös inva), Oman baarin ja ravintolaruokapalvelut hamina bastionin historiallisesa holvistossa ja narikan.

Alueelta on mainio näkymä 2.lavalle, mutta se myös antaa tarvittaa rauhaa nauttia festivaalista hieman rauhallisimmissa tunnelmissa.

VIP Premium tarjoaa luksusta viikonloppuun, Tää oma alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja relaksoitumisalueet, sisävessat (myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. VIP premiumin ravintola toimii Hamina Bastionin historiallisessa holvistossa, joka on jo itsessään vertaansa vailla tunnelman luoja. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot