EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17. - La 18.6.2022  /  Hamina Bastioni  /  Hamina

East Coast Festival 2022

East Coast Festival 2022 Liput

Itärannikon kesän freesein kaupunkifestivaali rokkaa Hamina Bastionissa 17.-18.6.

East Coast Festival on Itärannikon kesän kuumin, rockein, kiinnostavin, uusin ja juuri sopivan kokoinen kaupunkifestivaali valtaa Hamina Bastionin historiallisen tapahtuma-areenan kesäkuun 17.-18. päivä. Tapahtumaa oltiin järjestämässä ensimmäistä kertaa jo vuosi takaperin, mutta valitettavasti tuolloin vallitseva pandemiatilanne esti festivaalin toteuttamisen. Tuotantotiimi ei kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään vaan alkoi hioa festivaalista yhä parempaa vuodelle 2022 ja pääsemme vihdoin debytoimaan festivaalin kanssa tulevana kesänä.

Tapahtuman ohjelmistoa on rakennettu erityisesti freesisti rockimpaan suuntaa ja kaikilla mukana olevilla artisteilla asenne on rock, vaikka mukana nähdäänkin eri genrejen edustajia. Festivaalin kahdelle lavalle tulee kahden päivän aikana nousemaan yhteensä 16 huippuartistia.

East Coast Festival tulee olemaan ikärajaton tapahtuma, sillä haluamme mahdollistaa myös nuoremmalle sukupolvelle musiikkikulttuurista täysipainoisesti nauttimisen. Tapahtuman promoottori Sami Hauru toteaa ”Musiikkitapahtumat tarvitsevat kuluttajia myös jatkossa ja musiikkitapahtumien hienoutta ei opi ymmärtämään muutoin kuin niissä käymällä. Tapahtuma alue tullaan jakamaan ikärajattomaan sekä anniskeluoikeudet omaavaan K18 alueeseen”.

Alueet tullaan erottamaan näkösuojatusti toisistaan, kuitenkin siten, että molemmilla puolilla saadaan nauttia laadukkaista oheispalveluista, kuten ruokamaailmasta. Tulemme panostamaan kaikin tavoin asiakkaiden viihtymiseen ja asiakaskokemukseen.

Tapahtuma-alueelle ja Hamina Bastionin holvistoon tulee rakentumaan myös laadukas VIP-alue, joka tarjoaa asiakkaille mm. omaa rauhaa festivaalihumun keskellä, esteettömän näkymän molemmille lavoilla sekä laadukkaan ruokailun ja omat ravintolapalvelut.

Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 East Coast Festivaliin sellaisinaan.

Esiintyjät:

Perjantai 17.6.

H.E.A.T
Costee
Atomirotta
Lyömättömät
Mouhous
Herra Ylppö
Von Hertzen Brothers
Brädi

Lauantai 18.6.

Blind Channel
Poets of the Fall
Moon Shot
Reckless Love
Mariska
Vilma Alina
Ollie
Janne Ensola & The F Street Band

Katso aikataulut tästä.

Instagram
Facebook
Tiktok

www.eastcoastfestival.fi


Ikäraja: K-18 / Ikärajaton

Tapahtumassa on erillinen ikärajaton alue.

Ikärajattomia lippuja saavat ostaa kaikenikäiset, mutta täysi-ikäinen ei pääse ikärajattomalla lipulla K-18 alueelle.

Ikärajaton lippu täytyy päivittää K-18 lipuksi, joka onnistuu tapahtuman aikana maksamalla ikärajattoman lipun ja ovilipun erotuksen lipputiskillä.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

VIP INFO:
VIP-lippu sisältää oman osittain katetun alueen, buffet ruuan, tervetuliaisjuoman ja VIP passin. VIP alue on K-18

VIP-lippuja ei pysty maksamaan kultuurieduilla.

Vuodelle 2021 ostetut VIP Lounge sekä VIP Premium liput käyvät vuoden 2022 VIP-alueelle sellaisinaan.