EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Anzi Destruction, Velvetcut

Anzi Destruction, Velvetcut Liput

Suomalainen rock-kukko Anzi Destruction esiintyy bändinsä kanssa On The Rocksissa toukokuussa. Illassa mukana 12 vuoden tauolta palaava Velvetcut. 


Anzi Destructionin musiikissa kaikuu 70-luku, Sex Pistols ja Stooges sekä 90-luku Weilandin ja Reznorin hengessä yhdistettynä tämän päivän moderniin rock ja metal-musiikkiin. Lopputuloksena soundi, joka on primitiivistä ja samaan aikaan suurta. "Modernia likaa", kuten Anzi kuvailee musiikkiaan.

Maaliskuussa julkaistulla uudella 'High On You' EP:llä on muusikoita ja vierailijoita mm. The 69 Eyesista, Gus G, Pendragonista, Esprit D'Airista, Hybrid Childrenista, St. Aurorasta, Shiraz Lanesta sekä Bodom After Midnightista.

EP:n nimikkoraita 'High On You' kertoo nykyajan vaikeudesta olla läsnä tässä hetkessä. Haemme nopeaa helpotusta, tyydytystä, huumaavaa huomiota ja hetken euforiaa. Artisti itse kuvailee kappaletta yhdeksi parhaista, jota on ikinä kirjoittanut! Kappaleen rosoiset fuzz kitarat ja popmelodiat yhdistyvät raskaaseen rytmiosastoon, tuloksena on äärimmäisen iskevä rock-korvamato!

Illassa mukana Velvetcut, joka palaa 12 vuoden tauolta lähes suoraan On The Rocksin lauteille. Tauon aikana yhtyeen musiikilliset purjeet ovat kääntyneet kohti Seattlea ja 90-luvun grungen kulta-aikoja. Parhaillaan uutta albumia valmistelevan Velvetcutin livesetti koostuu pääasiassa tuoreesta ja ennen julkaisemattomasta materiaalista. Kaiva siis flanellipaita kaapin pohjalta ja tule aikamatkalle juhlistamaan grungen paluuta!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 22.5.2024 19:00.