EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.5.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

PMO Countdown - Valmistuvien oppilaiden konsertti

PMO Countdown - Valmistuvien oppilaiden konsertti Liput

Pirkanmaan musiikkiopiston tänä keväänä opintonsa päättävät oppilaat valtaavat lavan lopputyökonserteillaan.

Konsta Rasimus - Fusion Odyssey

Konsta Rasimus - Fusion Odyssey on musiikillinen retki jonka aikana yhdistellään rohkeasti rytmimusiikin eri tyylilajeja. Konsta Rasimus on tamperelainen kitarataituri, joka vankan metallimusiikin taustansa pohjalta on parin viime vuoden aikana laajentanut musiikillista identiteettiään useaan eri tyylisuuntaan. Esikuvinaan hän mainitsee muun muassa Mike Sternin ja Guthrie Govanin.

Katri Hannele

Katri Hannele on laulaja-lauluntekijä, jonka sanoituksissa eletään suurten tunteiden täyttämiä pieniä hetkiä ja maalaillaan rakkauden monilla sävyillä. Konsertti on läpileikkaus Katri Hannelen tuotannosta. Herkkien ja melodisten balladien lisäksi kuullaan kappaleita tasapainoilusta ulkoisten ja sisäisten paineiden ristiaallokossa. Katri Hannele julkaisee debyyttisinglensä kesällä 2024.

Maijala & Isotalo Quartet

Maijala & Isotalo-Quartet säväyttää kuulijoita monivivahteisella, rock-henkisellä ohjelmalla.
Mi Maijala on ylöjärveläinen kitaristi jonka juuret ovat vahvasti bluesmusiikissa. Esikuvakseen Mi nostaa Jimi Hendrixin. Joona Isotalo on ylöjärveläinen rumpali jonka soitossa kuuluu vahva rocktausta. Esikuvakseen Joona mainitsee Stewart Copelandin. Kvartetin täydentävät Aino Honkkila (voc,fl,kb) ja Jari Eerola (b)

Funkin’ Finale

Varpu Jokilehto on bassotaituri, jonka sieluun on kolahtanut funk. Idea tähän prokkikseen lähtikin rakkaudesta rytmiin. Keikalla kuullaan kattaus sekä uusia tuttavuuksia mm. Cody Fry:lta ja Sammy Rae:lta että vanhoja hittejä esimerkiksi Earth, Wind & Fire:lta. Biiseissä vieraillaan eri genreissä, kuitenkin aina pitäen mukana groovaava syke. Luvassa on kunnon tunnelmaa, taitavia soittajia ja rytmin juhlaa. Tervetuloa kuuntelemaan!

Konsertti on ikärajaton ja järjestetään pääosin istumakatsomolla.

Tuotanto: Pirkanmaan musiikkiopisto

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Tapahtuma toteutetaan pääosin istumakatsomolla.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei