EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.10.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Gizmo Varillas (ES)

Gizmo Varillas (ES) Liput

Suureen suosioon noussut muusikko ja lauluntekijä Gizmo Varillas saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Espanjalainen, Iso-Britanniassa tätä nykyä vaikuttava Varillas esiintyy Helsingin G Livelabin tunnelmallisessa miljöössä keskiviikkona 9. lokakuuta.

Kolme kriitikoiden ylistämää albumia julkaissut Gizmo Varillas yhdistää kappaleissaan folk-musiikin Etelä-Amerikan trooppisiin sävyihin, luoden voimakkaita ja koukuttavia äänimaisemia. Artisti hallitsee suvereenisti vaikuttavan laajan kirjon eri instrumentteja ja herättää kappaleillaan henkiin Fleet Foxesin ja Grizzly Bearin kaltaisten bändien harmoniat ja Paul Simonin melodiat ripauksella latinovaikutteita.

Kevään Euroopan-kiertueellaan lukuisille loppuunmyydyille saleille esiintynyt Varillas on tehtaillut soundtrackeja Netflixin ja Apple TV:n hittisarjoihin sekä kirjoittanut ja tuottanut kappaleita lukuisille artisteille. Varillas julkaisee uuden, neljännen albuminsa alkuvuodesta 2025. Esimakua tulevasta ovat antaneet singlet ”Ojos Nuevos” sekä huhtikuussa julkaistu ”Desde El Otro Lado”.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00


Myynti loppuu 9.10.2024 20:00.