EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.5.2024  /  Vastavirta-klubi  /  Tampere

PK Keränen & Hot Heros, Tampo, Ngoma

PK Keränen & Hot Heros, Tampo, Ngoma Liput

PK Keränen & Hot Heros kulkevat yhteistyön tietä joka orkesterin jäsenten ja PK Keräsen kanssa sai alkunsa jo Staalon kaato kiertueella Pohjois-Lapissa 2012. Saksofonisti Sippola oli myös mukana 22-Pistepirkko & Super Horns keikoilla. Kappaleet ja ideat sinkoilevat planeettoina kulkien yhteistä valaistunutta polkua. Sävellyksiä kuullaan PK Keräsen arkistoista mutta myös bändin omasta sulkakynästä. Alati alasinta takova Hot Heros valmistelee vuodelle 2024 kolmen uuden albumin julkaisua. Viimeisimpänä sinkkuna hiphop/tuottaja albumilta ilmestyi Hot Heros feat. Are : Himazz.

NGOMA

Ngoma on zamrokkia soittava uunituore sambialais-suomalainen yhtye, joka on julkaisemassa debyyttialbumin 2024. Zamrock on musiikkityylilaji, joka syntyi sambiassa 60- ja 70-luvun taitteessa. . Dynaamisilla soittajilla ja vahvalla solistilla varustettu yhtye vie sinut maailmaan, josta et halua tulla takaisin. History in the making! Kokoonpano: Waina Kolomwe (laulu), Ville Salonen (kitara & laulu), Riku Pirttiniemi (basso & laulu) ja Miikka Heikkinen (rummut).

TAMPO
Tampereella operoiva Tampo on Kusti Vuorisen musiikkia soittava instrumentaalibändi, jonka musiikkia on sanottu 'Kookostangoksi'. Kuvaus on sikäli osuva, että materiaali leikkaa hämmentävän saumattomasti wanhan tangon ja karibialaisen svengin läpi katsomatta aikakauteen tai tyylisääntöihin. Asian voi varmistaa Karkia Mistikan julkaisemalta 'TampoMambo'- livealbumilta (2019).

www.vastavirta.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime 21:00

Liput ovelta 12 €, jos jäljellä.

***

Esteetömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]