EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24. - La 25.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Brutalfest 2024

Brutalfest 2024 Liput

Uusi death -metalliin ja grindcoreen keskittynyt klubifestivaali toukokuussa Helsinkiin

Brutalfest korkkaa Helsingin metallifestivaalikesän 24.-25.5.2024

Festivaalia tähdittävät portugalilainen, ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä death-metaljyrä Analepsy ja grindcore-legenda Rotten Sound. Näiden lisäksi ensimmäiseen julkaisuerään mahtuvat tuore deathmetallupaus Omnivortex ja pidemmän linjan turkulaista coreosaamista ja kannibalismia tarjoileva Cannibal Accident. Yhteensä bändejä tulee olemaan kymmenkunta.

“Tuli käytyä viime kesänä tsekeissä Obscene extreme -festareilla ja varsin railakas meininkihän siellä oli. Mietin siinä kaiken stagedaivaamien ja yleisen sekoilun lomassa että miksei Suomessakin
toimisi puhtaasti döödikseen ja koreen perustuva festari. Kun vielä maailman kovimpiin brutal death metal yhtyeisiin luketuva Analepsy sattui tossa olemaan vapaana pienelle suomirundille niin tartuttiin tuumasta toimeen. Obscenen hengessä tarkoitus olisi pitää myös liput kohtuullisissa hinnoissa.” kertoo Juha Virtanen järjestäjä Elektrik Productsin puolelta.

pe 24.5.2024
Analepsy (PT)
Brutal Sphincter (BE)
Omnivortex
Cannibal accident
I, cursed
Disguised malignance
Fearmonger

la 25.5.2024

Rotten sound
Mephitic corpse (USA)
Ratface
Necropsy odor (USA)
Galvanizer
Cumbeast
Human effluence (USA)

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Ovet molempina iltoina klo 18:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.