EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.5.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Leija Lautamaja (levynjulkkarit) + Satu Lii

Leija Lautamaja (levynjulkkarit) + Satu Lii Liput

Leija Lautamaja on lauluntekijä ja artisti, jonka musiikki on minimalistista ja lempeää suomirokkia. Polkuharmoonin, sähkökitaran ja rytmikoneen säestyksellä Lautamaja kutsuu kuulijan universumiinsa, jonka ajattomat laulut ja nostalgialla leikittelevät sanoitukset pitävät otteessaan ja puhuttelevat kuulijoita kuroen sukupolvia yhteen.

Lautamajan musiikilliset juuret ovat eteläpohjalaisessa pelimanniperinteessä ja Alavuden pikkukylien rock-hengessä. Muusikko tunnetaan myös himolukijana. Debyyttisooloalbumillaan Lautamaja tekee vilpittömän tutkimusmatkan näiden musiikillisten ja sanallisten ainesten maailmaan.
Bändisoittajana (The Moontwins, ENKEL, Floating Sofa Quartet) tunnetun Lautamajan debyyttialbumi Sydän tuli piilosta ilmestyy keväällä 2024.

Satu Liin musiikki on hymyilevän melankolista, herkkää ja samalla rouheaa. Suomalaiseen mielenmaisemaan sulautuvat kappaleet ja artistin auringonkeltainen ääni yhdistelmänä on koukuttavaa kuunneltavaa. Tuore artisti on ehtinyt jo mm. voittamaan YLEn levylautakunnan ja Sauraava biisi -levyraadin kappaleellaan Enemmän kuin koskaan. Satu Lii keikkailee neljän muusikon kokoonpanolla. Lavaelementtinä yhtyeellä on itserakennettu hirsipuuta muistuttava upea kitaraständi, joka on jo itsessään näkemisen arvoinen.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00