EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.5.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttua + 1Tipe

Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttua + 1Tipe Liput

Kauko Röyhkä on pitkän linjan rockmuusikko ja kirjailija, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja kirjoillaan.

Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttu-aikakauden suosituimpia biisejä, mm. Lauralle, Majavalakki ja Paska kaupunki. Röyhkeät koostuu pitkän linjan muusikoista. Tuoreimpana vahvistuksena Kingston Wall -basisti Jukka Jylli.

Illan avaa Seinäjoella vaikuttava muusikko, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja elämäntapataiteilija 1Tipe (Tiitus Ahokas, 21) julkaisi viime lokakuussa uuden albumin Loppuiko Sota Sunnuntaina. 1Tipe on tunnettu genrerajoja rikkovasta musiikistaan sekä räikeästä live-energiasta. Teatterin parissakin työskennellyt Ahokas omaa erikoisen, tunnistettavan ja omalaatuisen lavakarisman.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kulkureitit tiloissamme ovat esteettömiä. Pyörätuoliasiakkaat ohjataan normaaleissa keikkailloissa pyörätuolikorokkeelle. Numeroimattomissa istumakonserteissa paikan saa vapaasti valita.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Myynti loppuu 24.5.2024 20:00.