EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.5.2024  /  Olympia  /  Tampere

Heavy Metal Perse + Ranger

Heavy Metal Perse + Ranger Liput

Sivilisaatiot romahtavat ja kokonaiset aikakaudet vaipuvat unohduksiin vuosituhansien saatossa. Heavy Metal perse kuitenkin on ja pysyy!

Kajaanilaislähtöinen yhtye palasi menestyksekkäästi levytyspuuhiin Jumalia paossa -albumillaan, joka rynnäköi myyntilistoille berserkin hurjuudella ja langetti niin fanit kuin kriitikot raskasmetalliseen lumoukseen. Inferno-lehti valitsi levyn vuoden parhaaksi albumiksi. 2023 HMP lähti soittamaan keikkoja, joita olikin odotettu: festareilla meininki oli hurmoksellista ja joka ikinen bändin klubikeikoista myytiin loppuun. Raju meininki jatkuu Olympiassa 24.5!

Menossa on mukana myös Ranger, joka yllätti fanit ja kriitikot uudella levyllään ”Ylös raunioista / Risen From The Ruins”. Levyn biisejä pääsee kuulemaan jälleen Olympiassa. Ranger on noussut raunioista!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 24.5.2024 23:59.