EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - La 16.4.2022  /  Tampere-talo  /  Tampere

Tubecon Games

Tubecon Games Liput

TUBECON GAMES LIPUT & INFO

Kauan odotettu Tubecon Games kerää pelaamisen harrastajat, vaikuttajat, fanit ja ammattilaiset yhteen Tampereelle.

Tubecon Games muuttaa Tampere-talon kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen ja pelien viihdekeskukseksi. Tapahtuma kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat pelivaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat.

Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan, seuraamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia vaikuttajia kuten:

Lakko, IlariPro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA, IlariPro, MrJallu101, Neddeplays, Tinke, Niko & Santtu ja monia muita.

Päiväkohtaiset ohjelmanumerot julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen hauskinta e-sports viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle. Tubecon Gamesista tullaan luomaan jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa.

Huomioithan, että tapahtumassa on myös erillisiä ikärajallisia alueita, joissa sisäänpääsyyn vaaditaan joko 16 tai 18 vuoden ikää.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Vuoden 2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan.

Tubecon Games
Facebook | Youtube | Instagram @tubecon

www.tubecon.fi


Huomioithan, että tietyt pelialueet ovat ikärajallisia. 

Muista siis ottaa mukaan henkilöllisyystodistus: ainoastaan näin voit varmistaa, että sinulla on pääsy ikäsi mahdollistamille peli-, tapahtuma- ja ravintola-alueille. Tubecon Games -tapahtumassa on myös K-18 alueita. Muilta osin tapahtuma on ikärajaton.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot