EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 22.10.2023  /  Ähtäri-halli  /  Ähtäri

Iltarusko - Topi Sorsakosken juhlakonsertti

Iltarusko - Topi Sorsakosken juhlakonsertti Liput

Iltarusko – Topi Sorsakosken juhlakonsertti

Iltarusko on edesmenneen ähtäriläisen Topi Sorsakosken kunniaksi järjestettävä juhlakonsertti maestron kotipaikkakunnalla Ähtärissä sunnuntaina 22.10.2023. Tänä vuonna tulee nimittäin kuluneeksi 30 vuotta Topi Sorsakosken Iltarusko-albumin julkaisemisesta.

Esiintyjäkaartina Iltarusko-konsertissa on huikea kokoonpano suomalaisia eturivin tangokuninkaallisia: Charlotta Saari, Pirita Niemenmaa, Kari Hirvonen, Jaska Mäkynen, Petri Ritari, Tiina Pitkänen. Lisäksi esiintymässä ovat vuoden 2023 tangoseniori-kilpailun voittajat Virpi Piippo ja Jari Roth sekä tangonuori-kilpailun voittaja Veeti Parvi. Säestämässä Timo Saarimäen orkesteri.

Tapahtumapaikkana on nousevalla katsomolla varustettu Ähtäri-halli, joka sijaitsee aivan Ähtärin matkailualueen ytimessä.

Kahvitarjoilu ei sisälly lipun hintaan, mutta on ostettavissa paikan päältä ilman ennakkovarausta.

www.facebook.com/events/2104220689969887


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showitme 15:00

Konsertin kesto on noin 2,5 h ja konsertti sisältää väliajan. Numeroimatomat istumapaikat.

Narikkapalvelu sisältyy pääsylipun hintaan.

Ähtäri-halli sijaitsee Ähtärin Eläinpuiston sisäänkäynnin yhteydessä. Löydätkin Ähtäri-hallille seuraamalla eläinpuisto-tienviittoja. Pysäköintialueita on kaksi, joista P1 on aivan sisäänkäyntien yhteydessä ja P2 muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

***
Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: ei

Myynti loppuu 22.10.2023 14:00.