EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

SLAM! SANDSTORM ROCK & WRESTLING SUPERSHOW

SLAM! SANDSTORM ROCK & WRESTLING SUPERSHOW Liput

SLAM! SANDSTORM ROCK & WRESTLING SUPERSHOW sekä TYRANTTI

SLAM! Wrestling Finland tuo Kalajoen Merisärkälle mahtavan SLAM! Sandstrom supershown, sekä heavy metal bändi Tyrantin.

Tuomme Euroopan huippu-urheilijat Kalajoelle tähän unohtumattomaan iltaan, myöskin jännitystä, naiskauneutta ja testosteronin ylikuormitusta! SLAMissa! Sandstorm: Rob Drake Englannista, Madison Morgan Tanskasta, Pedrolo Espanjasta, Nadia Sapphire Walesista, Artur Arder ja Mikk Vainula Virosta, Dylan Broda Kanadasta, Minnesotan oma Nick Lukkonen sekä tämän päivän suomalaiset huipputähdet kuten TT Suosalo, Eemi Helén, ”Metal Warrior” Stark Adder, Suomen ammattipainin pioneeri ”The Rebel” StarBuck sekä muut!

Illan päätteeksi heavy metal -sekoilua tarjoilee TYRANTTI.

Nahkaa, viiksiä, äänivallin rikkovia kitarasooloja ja tärykalvoja koettelevia falsetteja: Tyrantti toi suomenkielisen perinnehevarit valtaa Merisärkän Areenan.

Raketin lailla kotimaisen rock- ja metalliyleisön tietoisuuten vuoden 2019 debyyttialbumilla ja kunnianhimoisella kakkosalbumi Orjaplaneetallanoussut Tyrantti tunnetaan monista suomiheavyn moderneista klassikkobiiseistä. Suomen viralliselle albumilistalle nousseet levyt ja niiden sinkkubiisien villit musavideot ovat tasoittaneet tietä Tyrantin nousussa kohti kotimaisen raskaan rockin ehdotonta kärkeä. Ennen kaikkea Tyrantti on hyperenerginen livebändi, jonka tiukka triosoitto ja hyppypotkujen ryydittämä riehakkuus saa kuulijan haukkomaan henkeä. Tyrantti ja perinteinen hevimetalli ovat tehneet paluun – ja tulleet jäädäkseen, TYRANTTI joka on juuri julkaissut uusimman kappaleensa ”Lihaa Mattoon” ULKONA NYT kaikilla asiaankuuluvilla musiikin suoratoistoalustoilla!

Tervetuloa show maailmaan Merisärkän Areenalle!

Ennakkomyynnissä myös VIP-pöytäliput kehän vierestä erillisellä baarialueella 60 €.

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

VIP lippu vaihdetaan VIP passiintapahtuman ovella.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Liput ovelta 35 €. VIP-lippu saatavilla vain ennakkoon.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 25.5.2024 20:00.