EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Lyttä & Tohtori Getto + Nicce, Toge Rosonen

Lyttä & Tohtori Getto + Nicce, Toge Rosonen Liput

Pitkään suomirapin saralla vaikuttanut KPC-kollektiiviinkin kuuluva Lyttä julkaisi kesällä 2022 “REIJO” nimeä kantavan albumin. Albumi on tiivis seitsemän biisin kokonaisuus, jolla artisti lunasti viimeistään paikkansa räppikentällä myös sooloartistina. Albumilla vierailee Jyväskylän uuden aallon kirkkaimmat tähdet, kun fiittilistaa komistaa Gettomasa, Lauri Haav, Axel Kala sekä Pyrythekid. Albumin biiteistä vastaavat Ruuben, Axel Kala, Skywalk, Xrphan sekä Lyttä itse.

Tohtori Gettoa on kuvailtu “KPC:n mysteerisimpinä jäsenenä”, joka on niittänyt kehuja erityisesti savuisista ja iskevistä riimeistään. Artisti on ollut mukana uransa alkutaipaleella Korstoraatio rap-ryhmässä, joka toimi viimeistä kertaa yhdessä vuonna 2017. Tämän jälkeen hän jatkoi kuitenkin musiikin tekemistä soolouralla. Vuonna 2019 artisti julkaisi EP:n ”GG Allin/Tohtori Getto” ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa rap-konkareiden Gettomasan, Lauri Haavin, Lytän ja Joosu J:n kanssa. Myös KPC-kollektiiviin lukeutuva, rap-artisti ja tuottaja Kriso kuuluu artistin studiosessareiden vakiokokoonpanoon.

Vuoden 2020 lopussa artistit julkaisivat yhdessä albumin “Lyttä & Tohtori Getto!!”. Samainen jyväskyläläinen kaksikko julkaisi vuonna 2023 odotetut singlet Räkikset ja Mun maineel part 2, joka on jatkoa edelliseltä yhteisalbumilta löytyvälle Mun maineel -kappaleelle. Tämän duon tuorein loppuvuonna ilmestynyt yhteisjulkaisu Kaks nimee sai erityisen hyvän vastaanoton kuulijoilta, luoden artisteille entistä kovempaa nostetta. Tohtori Getto on julkaissut viime vuonna myös omaa tuotantoaan kahden tuplasinglen verran: Yo!(Kotibileet) / Tohtorin tarina ja Halinalle / Paholainen. Lyttä palasi pariksi vuodeksi soolomateriaalin pariin sainattuaan yhteisdiilin Överdogin ja Universalin kanssa. Kulttiyhtye Korstoraatiosta ponnistanut sekä Gettomasan keikka DJ:nä toiminut Lyttä on viime aikoina tehnyt nimeä myös tuotantopuolella. Artistin kädenjälkeä voi kuulla Gettomasan Veli mä vannon ja Istu -biiseillä sekä Joosu J:n Matador-singlellä.

Tällä hetkellä ainoastaan Lyttä & Tohtori Getto -kokoonpanolla keikkaileva duo suuntaa vauhdilla kohti toista yhteisalbumiaan, jolta voidaan odottaa edellisten taidonnäytteiden tapaan suurta suosiota omassa genressään.

Lämppäreinä illassa nähdään uutta albumia työstävä Nicce sekä 325 Median artisti Toge Rosonen.

Instagram @ tohtorigetto
Instagram @ mr.harald
Instagram @ toge_rosonen

Instagram @ ghostfacechileh

Spotify - Lyttä
Spotify - Tohtori Getto
Spotify - Toge Rosonen
Spotify - Nicce

Skenesali:

Instagram | Facebook

www.myyrancolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 25.5.2024 19:00.