EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Jonas and I

Jonas and I Liput

Kansainvälisesti huomioitu, folkiin kietoutunutta pop-musiikkia soittava JONAS AND I on julkaissut kaksi kriitikoiden ylistämää studioalbumia ja tehnyt uuden version Suomen ensimmäisestä maakuntalaulusta (Savolaisen laulu / Savo’s Song) yhdessä Marko Hietalan kanssa osana Suomi100 juhlallisuuksia. Yhtye on ehdolla ensimmäisenä suomalaisyhtyeenä Texas Sounds International Country Music Awards -palkintogaalassa Yhdysvalloissa vuonna 2024 ja julkaisee uutta musiikkia 22. maaliskuuta singlellään Outrun, Undone.

Kuopiolainen JONAS AND I on kuusihenkinen Jonas Ursinin ja Roope Hakkaraisen ympärille muotoutunut yhtye, jonka musiikissa yhdistyy folk ja country -henkinen potkiva pop, yhdistettynä Pohjolan melankoliaan ja sinemaattisiin äänimaisemiin.

Roope Hakkarainen – laulu, kitara
Jonas Ursin – kitara, koskettimet
Juho Väliaho – koskettimet, laulu
Sampo Jaakkola – basso
Jesse-Joonas Kemppainen – trumpetti
Sampsa Väätäinen – rummut

JONAS AND I

www.maximkuopio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:30
Maxim aukeaa klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 19:00.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 25.5.2024 22:00.