EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Problems? + Sehr Schnell + Time To Kill

Problems? + Sehr Schnell + Time To Kill Liput

Problems? + Sehr Schnell + Time To Kill Kutosella!

Problems? on todellinen suomipunkin legenda! Problems? tulee ikonisen laulusolistinsa Tumppi Varosen johdolla Kutoselle esittämään spesiaalisetin huhtikuussa julkaistun Singles 78-83 -kokoelmansa kunniaksi. Nyt jos joskus kuullaan kaikki hitit ja paljon nostalgista matskua!

Lauteet Problemsille lämmittää aikalainen Sehr Schnell, jonka setissä kuullaan wanhojen lisäksi myös 2020 -luvulla julkaistua Kotka lentää perjantaina -albumin musa.

Illan täydentää ensiesiintymisensä Helsingissä tekevä tamperelaisbändi Time To Kill, jonka jäsenillä on takanaan uraa mm. Vibratorsissa, Riistetyissä ja Pyhissä Nukeissa.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.