EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.11.2024  /  Raahesali  /  Raahe

Mentalisti Jose Ahonen: Yli luonnollisen -show

Mentalisti Jose Ahonen: Yli luonnollisen -show Liput

Telepatia, spiritismi, energiat, henget, meediot, selvänäkeminen, kaukokatsominen ja monet muut esoteeriset ilmiöt tulevat todeksi ainutkertaisessa illassa mentalisti Jose Ahosen kanssa. Vai onko kaikki sittenkin temppuja, taikuutta ja psykologiaa? Luvassa on hauska, jännittävä ja taatusti ajatuksia herättävä ilta, jossa kurkistetaan henkimaailman verhon taakse psykologisten illuusioiden mestarin johdolla.

Ahonen julkaisi keväällä 2023 Yli luonnollisen -tietokirjan, jossa hän selvittää, mitä energiahoitajien ja meedioiden luona todella tapahtuu. Kirja sukeltaa pää edellä meedioiden, noitien, selvänäkijöiden ja uskomushoitojen maailmaan ja selvittää, mitä yliluonnollisten ilmiöiden takana piilee. Kaikki on varmasti selitettävissä – vai onko?

Jose Ahonen on yksi harvoista suomalaisista ammattimentalisteista. Ahonen tunnetaan myös "Ajattele kuin mentalisti” -kirjasta ja hänen videoitaan on katsottu Youtubessa jo yli 50 miljoonaa kertaa. Suomen Taikapiiri ry myönsi helmikuussa 2024 Ahoselle Emeritus Reijo Salminen -trofee'n, joka annetaan pitkäjänteisesestä ja taidokkaasta työstä taikuuden parissa.

Illan avaa fakiiri Raimo Lusma, jonka demonstraatioissa mielen voima ylittää kehon rajat.

Jose Ahonen: WWW | Facebook | Instagram

Komediatalo: WWW | Facebook | Instagram

www.mielentaikuutta.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Netistä vain suoria ostoja. Puhelinpalvelussa varausaika 4 päivää.

Liput ovelta 32 €, jos jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä

Myynti loppuu 1.11.2024 19:00.