EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Actress (UK)

Actress (UK) Liput

Elektronisen musiikin visionääri Actress palaa Suomeen yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen! Teknon, elektron ja R&B:n sävyjä sekoittava kulttisuosikki esiintyy livenä Ääniwallissa 25. toukokuuta.

Viimeksi vuonna 2012 Suomessa vieraillut brittiläinen Darren Cunningham alias Actress on kaivertanut nimensä pysyvästi elektronisen musiikin kaanoniin. Omaperäisen kunnianhimoisia albumikokonaisuuksia aktiivisesti tehtaillut artisti onkin tuttu nimi muun muassa Pitchforkin, The Wiren ja Fact Magazinen viime vuosikymmenen parhaiden albumien listoilta. 2000-luvun alussa uransa aloittaneen Cunninghamin tuorein julkaisu, kryptisen kiehtovasti klubimusiikista aina free jazziin asti soljuva LXXXVIII julkaistiin viime vuoden lopulla. Hehkutetun soolomateriaalinsa ohella Actress on tunnettu myös monitaiteellisista kollaboraatioistaan – Radioheadin ja Joy Orbisonin kaltaisten muusikoiden lisäksi yhteisiä projekteja on nähty muun muassa performanssitaiteilija Lee Nachumin sekä kotimaisen Onar Studios -vaatemerkin kanssa.

Actressin keikka on osa Test Pressing #51 -tapahtumaa. Illan muut esiintyjät julkistetaan myöhemmin.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:30
Tarkista aikataulu: www.ääniwalli.fi

Ovella peritään security fee 3,50 €

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (paikan päällä järjestyksenvalvojat kantavat pyörätuolin sisälle)