EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Popkatu-tukiklubi

Popkatu-tukiklubi Liput

Popkatu ulottuu tänä vuonna myös keväälle tukiklubien muodossa! Joensuussa ravintola Sointulassa ja Kerubissa maalis-toukokuussa järjestettävillä klubeilla esiintyy paikallisia huippuartisteja. Klubien tuotto käytetään kesän pääsymaksuttoman festivaalin järjestämiseen ja Popkatu-toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen.

Popkatu-kaupunkifestivaali järjestetään Joensuussa 22. kerran 9.-13.7.2024.

Toukokuun Popkatu-tukiklubi La 25.5. klo 19:00-01:00, Kerubin Sali

www.instagram.com/popkatu

Niina Annika + trio (etnofolkblues)

Niina Annika on joensuulaistunut laulaja-lauluntekijä, jonka musiikin juuret lepäävät tarinankerronnallisen folk- ja juurimusiikin syntymailla. Luontoaiheita maalailevat sekä ihmisyyden sisintä käsittelevät sanoitukset saattavat koskettaa tarkoin kuuntelevaa siitä herkimmästä kohtaa. Iloluontoiseen menoon tempaavat keväiset sävyt ja rytmit hypnotisoivat kuulijan odottamattomalle musiikkimatkalle.

Keväinen Unessani tuuli -EP sekä syksyllä 2023 julkaistu Kalliota vasten -albumi ovat ihastuttaneet folk-aiheisilla Spotifyn soittolistoilla sekä radiosoitossa mm. Yle Radio Suomessa ja Radio Helsingissä. Popkadun tukikeikalla Niina Annikan kanssa esiintyvät Onni Toikka (viulu) ja Esko Vihava (kontrabasso).

YouTube | Niina Annika - Metsänpeitto

Bereniken hiukset (fuusiorap)

Bereniken hiukset on Otavan alla oleva pohjoisen taivaan himmeätähtinen tähdistö sekä vuonna 2021 perustettu joensuulainen bändi. Yhtyeen musiikissa progemusiikkiainekset sekoittuvat rokkiin ja räppiin muodostaen musiikkitaivaalle ennennäkemättömän tähdistön.

www.berenikenhiukset.com

Luontokerho (lempeä erikoispunk-tapaus)

Luontokerho on joensuulaistaustainen lelusyntikkatrio. Yhtyeessä soittavia ihmisapinoita kiehtovat sellaiset aiheet kuin eläinoikeudet, ihmisoikeudet, maapallon ulkopuolinen elämä, sielunvaellus, kuolema, mystiikka – yleisesti ottaen kaikenlainen rakkaus, ja nämä tottahan toki heijastuvat myös musiikkiin. Tänä vuonna tanssitaan yhtyeen

10-vuotisjuhlia. Yllätyksiä luvassa yllättyville! Nähdään Kerubissa. Rakkaudella, Luontokerho

www.luontokerho.bandcamp.com

Kumikameli (itäsuomiräyhä)

”Kumikameli on oikeastaan Suomen paras bändi. Samalla se on yksi maailman sitkeimmistä ja oikukkaimmista yhtyeistä, ellei se sitkein ja oikukkain. Monissa sitkeissä yhtyeissä (esim. Metallica tai Rolling Stones) on se vika, että ne muuttuvat ajan myötä paskaksi. Kumikameli puolestaan on siitä erikoinen, että se paranee vanhetessaan - kuin hyvä viini, ranskalaiset autot tai näkkileipä. Nämä itäisen Suomen nahkasuu-söpöliinit ovat veivanneet omaa versiotaan rockmusiikista jo useammalla vuosikymmennellä, ihan tuolta viime vuosituhannelta saakka. Näyttää vahvasti siltä, että musisointi jatkuu mahdollisesti ensi vuosituhannellakin.

Pikkukaupungithan ovat usein paikkana aivan perseestä, mutta Kameli todistaa, että täällä takahikilläkin voi olla jotain toivoa olla oma itsensä ja ns. erilainen nuori. Bändin taiteellinen johtaja ja pitkäaikaisin jäsen Toppo Koponen on nero, ehkä Suomen tarkkanäköisin sanoittaja kautta aikain ja etevin ja omituisin keulahahmo koskaan. Yhtyeessä on soittanut kitaraa aika tosi pitkään Jute. Jutekin on paras siinä mitä tekee. Joppe taas soittaa bassoa mitä parhaimmalla otteella. Herman on rumpali ja rumpalina tietenkin paras. Niin, ja Kumikamelin lavashow on vertaansa vailla: tämä on kenties epätodennäköisin yhtye ikinä soittamaan kahta samanlaista keikkaa.
Kumikameli rokkaa kovaa ja selvällä suomenkielellä. Tai no, ei niistä koskaan tiedä mitä ne tällä kertaa keksivät, mutta todennäköisesti se on jotain aika hauskaa.”- Timo ”proto” Torvinen, fani vuodesta 2006

www.kumikameli.com

www.popkatu.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 4 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: ei

Myynti loppuu 25.5.2024 23:00.