EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.5.2024  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Maailman ainoa ja paras Lapland-Balkan -orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha tunnetaan railakkaasta hurlumhei-meiningistään. Yhtyeen musiikin pääraaka-aineet ovat vanha suomalainen iskelmä ja Balkanin tuliset rytmit, mutta vuosien varrella musiikilliseen maustehyllyyn on kertynyt vaikutteita myös muun muassa Turkista, Kreikasta ja Gruusiasta. Kuusi kriitikoiden ylistämää ja fanien rakastamaa levyä julkaissut orkesteri tunnetaan ennen kaikkea hurmoksellisena keikkabändinä ja tätä mainetta on ylläpidetty ympäri Suomen Eirasta Inariin ja maamme rajojen ulkopuolella 20 eri maassa. Savonlinnalaisille on luvassa niin rakastetuimpia Väärä Raha-ralleja vuosien varrelta kuin ihmeellisiä uutuuksia tulevilta levyiltä!

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Olaf Burger

Olaf Burger + ranskalaiset (L, G), tarjolla keikkailtoina 20.00-21.15. Osta ruokailu House of Olafin keikan yhteyteen joko lipunoston yhteydessä tai erikseen täältä.