EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.9.2023  /  Olympia  /  Tampere

Master Boot Record (ITA) + support

Master Boot Record (ITA) + support Liput

Elektrometallitähti syttyy maakunnassa

Italialainen Master Boot Record vie chiptune-soundit Tampereelle.

Aiemmin Helsingissä kaksi loppuunmyytyä keikkaa soittanut Master Boot Record esiintyy lauantaina 16. syyskuuta Tampereen Olympiassa.

Vuonna 2016 perustettu Master Boot Record luottaa metallin, elektron, synthwaven ja chiptune-soundien maailmaan. Yhtyeen esiintymisessä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla kaksi popkulttuurin vahvaa tekijää: metallimusiikki ja vanhat videopelit.

Livenä kokemus viedään äärimmilleen, kun kokonaisuutta maustetaan yli 40 vuoden takaisilla peligrafiikoilla ja putkitelkkarien mystisellä loisteella. Kuten yhtye itse itseään luonnehtii:

"Master Boot Record is 486DX-33MHz-64MB processed avant-garde chiptune, synthesized heavy metal and classical symphonic music. 100% Synthesized, 100% Dehumanized."

Edellisten Suomen-keikkojen perusteella luvassa on kaksi ainutlaatuista tilaisuutta, joissa visuaalisuus ja omaperäinen tapa käsitellä toisistaan hyvinkin kaukana olevia musiikkigenrejä loksahtavat yhteen nautinnollisesti. Tampereen-keikan toinen yhtye julkistetaan myöhemmin.

Aikataulu:
20:00 ovet
20:45 8 Bit High
22:00 Master Boot Record

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.