EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.8.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Asleep At The Wheel (USA)

Asleep At The Wheel (USA) Liput

Asleep At The Wheel Tavastialle elokuussa! 


Yli 50 vuoden ajan toiminnassa ollut western swing- ja countrymusiikin kirkkaimmassa kärjessä toiminut, legendaarisen Ray Bensonin johtama Asleep At The Wheel nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa elokuussa! Mm. Willie Nelsonin, Merle Haggardin, Brad Paisleyn ja Lyle Lovettin kanssa yhteistyötä tehnyt yhtye on yksi roots-musiikin kulmakivistä ja esiintyy Tavastialla torstaina 22.8.!

Western Swing -kantrigenren suurlähettiläs Ray Bensonin luotsaama Asleep at the Wheel -kokoonpano on amerikkalaisen yksi amerikkalaisen juurimusiikin tukipylväistä. Missionsa mukaisesti Asleep at the Wheel haluaa välittää Western Swingin vastustamatonta soundia sukupolvelta toiselle.

Yli 50 vuotta maailmaa kiertänyt Asleep at the Wheel on uransa varrella julkaissut runsaat 30 albumia ja työllistänyt yli sata muusikkoa. Yhtyeen nokkamiehenä ja visionäärinä sen perustamisesta alkaen on toiminut Ray Benson. Muita alkuperäisjäseniä ovat mm. Chris O’Connell, Leroy Preston ja Lucky Oceans.

Asleep at the Wheel on tehnyt genrerajat ylittävää yhteistyötä muun muassa kantrilegenda Willie Nelsonin, Emmyloy harrisin, Lee Ann Womackin, George Straitin ja Lyle Lovettin kanssa. Tämän yhteistyön hedelmiä kuullaan myös yhtyeen uusimmalla, Half A Hundred Years -albumilla.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 55 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 22.8.2024 19:00.