EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Case Kämäräinen ft. Severi Pyysalo, Uskomaton Jazz ilta

Case Kämäräinen ft. Severi Pyysalo, Uskomaton Jazz ilta Liput

Vuorovaikutus, tarttuvat melodiat sekä vapaa improvisaatio. Näistä elementeistä musiikkinsa ammentavaa Case Kämäräinen ft. Severi Pyysalo yhtyettä kuullaan Suomen Jazzliiton yhteistuotantokiertueella 20-30.9.23. Case Kämäräinen ft. Severi Pyysalo kiertueella Ohjelmaravintola Maximissa 23.9.2023

Intuitio, joka johtaa meitä useimmiten niin arjessa kuin muissakin elämän päätöksissä, on toiminut punaisena lankana viime syksynä julkaistun Mystique From The North (Eclipse Music) albumin musiikissa. Kämäräinen lähestyi uuden musiikin säveltämistä luottaen täysin intuitioonsa. Miltei jokaisen kappaleen tyyli ja rytminen runko sai alkunsa rumpu ”grooveista”, mitä hän oli improvisoidessaan nostanut ehdolle uutta levyä varten. Sävellystyössä Kämäräinen käytti brittiläistä 60-luvun vibrafoniaan, jonka soundiin hän on ihastunut. Näin ollen sävellyksien harmonia ja melodiat saivat alkusysäyksensä vibrafonilla soitetuista vapaan improvisaation tuotoksista, joita hän muokkasi sopiviksi rytmisiin ideoihinsa. Yhtyeen jäsenistön vahva vapaan improvisaation pohja kuljettaa jälleen Kämäräisen säveltämään kappaleita, joissa kaikille on tilaa toteuttaa omaa visiotaan soittajana. Näin ollen jokainen soittaja voi tuoda oma käden jälkensä Case Kämäräisen musiikkiin.

Kiertueella kuullaan erikoisvieraina vibrafonisti Severi Pyysaloa sekä basisti Antti Lötjöstä.

”Sointuaihioiden harkittu työstö, vahva keskinäinen kommunikointi sekä maltti keskittyä oleelliseen saavat kuuntelijan antautumaan musiikin kannateltavaksi” Matti Komulainen Turun Sanomat.

Syksyn kiertueella vieraillaan yhdeksällä eri paikkakunnalla ympäri suomea. Keikoilla kuullaan yhtyeen uutta sekä vanhaa tuotantoa. Myös muutamia yllätyksiä on luvassa ohjelmistoon!

Yhtye:

Severi Pyysalo – vibrafoni

Marek Konarski – saksofoni

Tuomo Uusitalo – piano

AnS Lötjönen – basso

Tomi Kämäräinen – rummut

maximkuopio.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:30

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Ohjelmaravintola Maxim
Haapaniemenkatu 34, 70110, Kuopio