EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 26. - La 29.6.2024  /  Linnake Bastion Ungern  /  Loviisa

Greta Tuotanto: Max & Moritz

Greta Tuotanto: Max & Moritz Liput

Max & Moritz

Jukka Linkolan säveltämä ja Pertsa Reposen 80-luvulla kirjoittama klassikkomusikaali Max & Moritz kertoo kahdesta vintiöstä, jotka eivät lakkaa tekemästä kepposia.

Lapset saavat aikuiset hermoraunioiksi näiden yrittäessä keksiä keinoja, joilla kurittomat lapset saataisiin noudattamaan sääntöjä. Max ja Moritz haluaisivat vain elää hetkessä ja nauttia, mutta törmäävät jatkuvasti aikuisten tahtoon. Tarttuvat melodiat ja vauhdikkaat käänteet takaavat koko perheen musiikkiteatterielämyksen.

Musikaali saa kesällä 2024 kauan odotetun Loviisan ensi-iltansa!

Huumorin ja räiskyvän meiningin lisäksi on musikaalissa tänä päivänä erityisen ajankohtainen sanoma. Esitys pohjautuu Wilhelm Buschin klassikkotarinaan 1800-luvulta, jota pidetään alkuna vapausfantasioista kertovalle lastenkirjallisuudelle. Monien muiden satuhahmojen tapaan Max ja Moritz kasvavat ilman vanhempia ja heiltä puuttuu aikuisten hoiva ja kasvatus.

Tähän päivään päivitetyn esityksen ohjaa Ville Saukkonen, rooleissa nähdään laulajat Anni Niemelä, Mia´Heikkinen ja Reetta Ristimäki, ja soitinyhtyeessä soittavat Hannu Risku, Esko Grundström ja Kalle Katz. Puvustus ja lavastus on Hanna Hakkaraisen suunnittelema. Korrepetiittorina toimii Jussi Littunen.

Esityksen tuottaa Greta Tuotanto.

***

Instagram
Facebook
Youtube

www.gretatuotanto.fi


Ikäraja: 3+

Kesto n. 1h. Ei väliaikaa.

Lippuja myynnissä ovelta tuntia ennen esitysten alkua. Lippuja myynnissä ovella rajoitetusti.

Esteettämyystiedot:
Tapahtumapaikassa on esteetön pääsy pyörätuolille: kyllä
Saattaja pääsee ilmaiseksi tapahtumaan: kyllä

Ei esteetöntä wc:tä, ei pyörätuolikoroketta
Pyörätuoliasiakas voi olla yhteydessä tapahtumapaikkaan/järjestäjään etukäteen: [email protected]

Linnake Bastion Ungern
Ungernintie 1, 07900, Loviisa