EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4. - La 6.7.2024  /  Aurlahti  /  Lohja

Rantajamit 2024

Rantajamit 2024 Liput

Rantajamit on perinteikäs vuosikymmeniä järjestetty kaupunkifestivaali, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista kulttuuria

Rantajamit on kesän odotetuimpia tapahtumia Länsi-Uudenmaan alueella ja sen tapahtumapaikkana on kaunis Lohjanjärven järvimaisema.

Torstai 4.7.
Ellinoora
Kuumaa
Teflon Brothers
Dog Hustlers
Bee

Perjantai 5.7.
Erika Vikman
Vesterinen Yhtyeineen
Klamydia
Stig
Pasi ja Anssi

Lauantai 6.7.
Frans Harju
Olli Halonen
Maija Vilkkumaa
Yö & JP Leppäluoto
Haloo Helsinki!

Facebook | Instagram

rantajamit.fi/


Ikäraja: K-18

Rannekkeenvaihto

Päivälippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Päivälippu luetaan sisääntulossa ja sillä pääsee kerran sisälle festivaalialueelle.

VIP-liput ja useamman päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen ja liput luetaan alueelle tultaessa. Rannekkeet vaihdetaan festivaalille saavuttaessa. Rannekkeella pystyy menemään pois alueelta, mutta turvatarkastus suoritetaan uudestaan joka kerta rannekkeella alueelle saavuttaessa.

Aurlahti
Rantakenttä, 08100, Lohja