EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 27.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bruce Kulick (USA) - Guitar Clinic + Q&A, KAF Allstars plays 80's KISS

Bruce Kulick (USA) - Guitar Clinic + Q&A, KAF Allstars plays 80's KISS Liput

On the Rocks, Kaaoszine & KISS Army Finland ylpeänä esittää: Bruce Kulickin kitaraklinikka On the Rocksiin!


Legendaarinen kitaristi Bruce Kulick saapuu On the Rocksiin pitämään kitaraklinikan maanantaina 27. toukokuuta 2024! Illan aikana Bruce soittaa kappaleita uransa ajalta sekä kertoo niihin liittyviä tarinoita. Ilta on interaktiivinen ja yleisön on Brucen esittämien kappaleiden ja tarinoiden lomassa mahdollista kysyä artistilta kysymyksiä. Tapahtuma järjestetään yhdessä Kaaoszinen ja KISS Army Finlandin kanssa. Bruce Kulickin kitaraklinikan jälkeen lavan valtaa Sampsa Astalan ja co tähdittämä KAF Allstars, joka soittaa tapahtumassa setin rautaista kasariKISS:iä. (HUOM! Bruce ei esiinny bändin kanssa.)

Bruce Kulick liittyi ikoniseen KISS-yhtyeeseen vuonna 1984 ja soitti yhtyeessä aina vuoteen 1996, ansaiten useita kulta- ja platinalevyjä. Brucen KISS-aikakauden levytykset pitivät sisällään albumit Asylum (1985), Crazy Nights (1987) Hot In The Shade (1989), Revenge (1992), Alive III (1993), MTV UNPLUGGED (1996) ja Carnival Of Souls (1997). KISS- uransa jälkeen Kulick aloitti uuden bändin yhdessä entisen Mötley Crue vokalisti John Corabin kanssa. Union julkaisi kaksi studio levyä ja yhden livejulkaisun enne kuin se lopetti toimintansa 2000 -luvun alkupuolella.Bruce Kulick tunnetaan myös taitavana studiomuusikkona ja hän on vieraillut esimerkiksi Lordin levyllä. Lisäksi Kulick on kiertänyt ja äänittänyt useiden yhtyeiden kuten Avantasian, Meat Loafin, Michael Boltonin, Billy Squierin ja Blackjackin kanssa. Mies on myös ollut mukana entisten KISS kollegoidensa erilaisissa projekteissa, joista mainittaakon Gene Simmonsin ja Paul Stanley soololevyt ja Eric Singerin ESP -yhtye. Amerikkalaisen rockyhtyeen Grand Funk Railroadin riveissä Bruce soitti 23 vuoden ajan aina viime joulukuuhun 2023 asti.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.