Paraati /F-LiigaParaati /F-Liiga
EN  FI  SV
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Official tickets to concerts, festivals, sports events, theater and live stream events from Tiketti webstore.
WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.

News

24.3.2022 12:45

Pyhtään Kulttuuritalon piha -kesäkonserteissa SANNI, J. Karjalainen ja monia muita

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä. Lipunmyynti pihakonsertteihin käynnistyy perjantaina 25.3.2022 klo 9:00!

Pyhtään Kulttuuritalon konsertit


Pe 17.6.2022 Maija Vilkkumaa

Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja artisteja. Hänet on palkittu mm. merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio-palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla Emma-palkinnoilla.

Vilkkumaan kappaleet Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä.

Live-esiintyjänä Vilkkumaa ja hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla. Tällä hetkellä upea artisti elää voimakasta taiteellista luomiskautta – uusi levy ilmestyy syksyllä 2022. Parhaillaan Maijaa on pitänyt kiireisenä myös Voice of Finland -laulukilpailun tuomarin tehtävät.


La 18.6.2022 Sanni

SANNI on yksi 2010-luvun suosituimmista suomalaisartisteista. Jättihiteistään Sotke mut, Että mitähän vittua ja viime vuosikymmenen suosituimmasta radiokappaleesta 2080-luvulla muistettava SANNI on streamannut moninkertaista platinaa ja saanut lukuisia Emma-palkintoja.

SANNIn viimeisin studioalbumi Trippi julkaistiin kesäkuussa 2019. Tulevan albumin ensimmäinen single Pettäjä julkaistiin viime keväänä ja kakkossingle Kesken näki päivänvalon aiemmin viime syksynä.

Vahvan oman äänen uransa aikana löytänyt SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoista, tarttuvista melodioista ja rohkeasta äänestä. Energisistä keikoista kuuluisan artistin musiikki tempaa taatusti kaikki kuulijat mukaan menoon!

Pe 8.7.2022 Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista keikkabändeistä. Pyhtään ainutlaatuinen keikka on ehkä viimeinen mahdollisuus nähdä upea yhtye, sillä yhtye on ilmoittanut jäävänsä kesän 2022 jälkeen pidemmälle tauolle.

Kitaraa kokoonpanossa soittaa Rocka Merilahti, kosketinsoittimia ja hanuria Jiri Kuronen, lyömäsoittimia Aarne Riikonen, bassoa Jarno ”Jape” Karjalainen ja rumpuja Sampo Haapaniemi, joka on myös tuottanut yhtyeen musiikkia.

Yhtyeen uusin albumi Paluu Paratiisiin ilmestyi maaliskuussa 2022. Tätä ennen yhtye on julkaissut viisi albumia ja yhden kokoelmalevyn. Tuure Kilpeläisen tekemien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa Valon pisaroita, Vaeltava aave, Pelko pois, Ystävänpäivä, Eloon!, Autiosaari ja Surusilmäinen kauneus.


La 9.7.2022 Michael Monroe

Rocklegenda Michael Monroe on yksi Suomen menestynein muusikko, jota mm. Wall Street Journal on kutsunut maailman kunnioitetuimmaksi rock-tähdeksi.

Energisen ja omaa tietään kulkevan rocktähden ura alkoi vuonna 1979 perustetun Hanoi Rocksin solistina. Monien maailmanmaineeseen nousseiden glamrcok-yhtyeiden esikuvana toimineen Hanoi Rocksin hajottua vuonna 1984, Monroe aloitti menestyksekkään soolouran.

Viimeiset kymmenen vuotta Monroe on tehnyt yhteistyötä huippulahjakkaan bändin kanssa. Yhtyessä soittavat Sami Yaffa (Hanoi Rocks, New York Dolls), Karl Rockfist (Glenn Danzig, Joan Osborne), Rich Jones (The Ginger Wildheart Band, The Black Halos) ja Steve Conte (New York Dolls, The Crazy Truth).


Pe 22.7.2022 J. Karjalainen

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituin artisti ja lauluntekijä.

Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.

J. Karjalaisen laulut Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat osa suomalaista äänimaisemaa.

J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua, nousi suoraan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle.

Keväällä 2022 julkaistavalta uudelta albumiltaan on julkaistu kaksi singleä, Aurinko nousee ilman sua sekä Oulu, Wisconsin. Uusin albumi Soulavaris ilmestyy huhtikuussa 2022.


La 23.7.2022 Erja Lyytinen

Erja Lyytinen nousee jälleen Pyhtään Kulttuuritalon lavalle! Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana ”The Blues Queen” on saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu.

Kansainvälisesti palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle.

"Hän on tulevaisuus", kertoi Carlos Santana yleisölle kutsuessaan Lyytisen lavalle 20 000 ihmisen eteen Kaisaniemi Park Finlandissa vuonna 2018.

Vauhti on vain kiihtynyt, kun Lyytinen on kiertänyt ympäri maailmaa noin sadan keikan vuosivauhtia. Hän on esiintynyt muun muassa ”Blues Brother” Dan Aykroydin kanssa Toronton Jazz Festivaaleilla.


Pe 5.8.2022  Dr. Feelgood (UK)

Dr. Feelgood on brittiläinen vuonna 1971 perustettu rock and roll- ja rhythm and blues -yhtye. Yhtye tunnetaan bluesvivahteisesta hard rockistaan ja “pahamaineisesta” imagostaan.

Canvey Islandilla, Essexissä perustetusta pubrock-yhtyeestä on vuosien saatossa kasvanut yksi maailman suosituimmista rhythm and bluesin live-bändeistä.

Dr Feelgood on historiansa aikana saavuttanut useita hittisinglejä monessa eri maassa sisältäen muun muassa Milk & Alcohol, She Does It Right, Back In The Night, Down at the Doctors, Roxette ja See You Later Alligator.

Vuonna 2022 Dr. Feelgood hurmaa yleisöä maailmankiertueella. Luvassa räjähtävää lavaenergiaa!


La 6.8.2022 Jonna Tervomaa ja Vilma Alina

Seitsemän Emma-patsasta voittanut Jonna Tervomaa on ikoninen hahmo Suomen pop- ja rock-kentällä. Teosto-palkittu artisti tunnetaan Suljettu sydän ja Yhtä en saa - ikivihreistä, mutta myös tuoreemmista helmistä kuten Disco Melancholia tai Minä toivon.

Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta Suomen pop-musiikin tekijöiden eturintamaan. Vilma Alina tunnetaan taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillä ja tulkinnalla.


Pe 19.8.2022 Elastinen

Rakkaudentäyteisen hyvän mielen keikan ja energisen lavashown kesällä 2021 tarjonnut Elastinen saapuu jälleen Pyhtään Kulttuuritalolle kesällä 2022!

Elastinen on hiphop- ja pop-artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records -yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut artisti on julkaissut seitsemän sooloalbumia, joista tuorein albumi Uusia Muistoi julkaistiin vuonna 2020.

Elastisen keikka Pyhtään Kulttuuritalolla jättää suupielet takuuvarmasti ylöspäin!


La 20.8.2022 Olavi Uusivirta

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on tuttu näky myös näyttelijänä teatterissa ja valkokankaalla.

Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista artisteista, joka onnistuu sytyttämään vastustamattomalla energialla koko yleisön takariviä myöten.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso) ja Olli Krogerus (rummut).


Pe 26.8.2022 Ismo Alanko

Vuonna 2021 järisyttävän koskettavan ja raivokkaan soolokeikan tarjoillut Ismo Alanko saapuu Pyhtään Kulttuuritalolle kesällä 2022 koko bändin kanssa!

Kolmannesvuosisataan mahtuu Suomen oloissa ainutlaatuinen ura: yli 650.000 myytyä levyä, Emma-patsaita ja tukku loppuunmyytyjä kiertueita eri vuosikymmenillä eri kokoonpanojen kanssa. Tämä kaikki on tulosta varsin tinkimättömästä taiteilijasta, joka ei ole koskaan jäänyt paikalleen. Sitä sietääkin juhlia.


La 27.8.2022 Samuli Edelmann

Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann on tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Viime vuosina Samuli on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaihoisaa tunteen paloa ja modernia mustalaismusiikkia yhdistävän Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Miesten yhteistyö on konkretisoitunut hurmoksellisiin keikkoihin kyläjuhlista festivaalien päälavoille sekä Käteni-albumiin (2018).

Parhaillaan suomalaisten rakastama Edelmann valmistelee uutta pop-albumia yhdessä Jurekin kanssa, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Antti Tuiskun, Sannin, Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Juha Tapion kanssa. Edelmannin toive ja suunnitelma paluusta popmusiikin pariin on kytenyt jo pidempään. Yhteistyö myös Orkestra Suora Lähetyksen kanssa jatkuu edelleen.


Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit 2022

Siltakyläntie 175, 49220, Pyhtää
Lipunmyynti alkaa pe 25.3.2022 klo 9:00!


Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja sallittu katsomoalue  (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta.

Buy ticket

29.2.2024 11:40

Tampere Biennale programme published! ›


22.12.2023 09:00

Flow Festival’s affordable open 1-day tickets available until December 31, 2023! ›


22.11.2023 11:00

The 20th anniversary of Flow Festival is celebrated in Helsinki’s Suvilahti on the 9th–11th of August, 2024! ›


28.6.2023 16:00

Fiskars Summer Festival 2023 ›


20.5.2020 12:12

Amorphis plays two live-stream shows to celebrate its 30th anniversary ›


7.5.2020 12:26

Sonata Arctica and Lost Society will perform unique livestream gigs on Semilive in May ›


17.1.2020 11:00

Amorphis celebrates 30-year career with three special shows ›


14.11.2019 11:29

Gojira and Deftones added to Tuska 2020 line up ›


30.10.2019 12:02

More Sonata Arctica shows coming up in Finland ›


15.10.2019 12:23

More acts added to Tuska 2020 line-up ›


9.10.2019 15:50

Taika Mannila's WHAT A GIRL FEELZ exhibition at Tiketti Galleria ›


26.9.2019 10:00

Korn to headline Tuska Festival 2020 ›


18.9.2019 18:05

System of a Down added as a headliner to Provinssi 2020 ›


11.9.2019 16:31

The Tampere Jazz Happening program out now ›


4.9.2019 16:30

Veggie food event Vegemessut soon in Helsinki ›


29.8.2019 16:45

Children of Bodom on tour in Finland in December ›


28.8.2019 14:55

Enjoy Food & Art Festival's Master Classes in Turku ›


15.8.2019 15:45

Amorphis will be touring Finland later this year ›


15.8.2019 12:45

Erja Hirvi's Wild Clouds exhibition at Tiketti Galleria ›


24.7.2019 12:15

Flow Festival's schedule is out now ›


24.7.2019 10:00

Liam Gallagher, Richard Ashcroft and Franz Ferdinand to perform in Helsinki in August ›