EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.7.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Michael Monroe

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Michael Monroe Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Rocklegenda Michael Monroe on yksi Suomen menestynein muusikko, jota mm. Wall Street Journal on kutsunut maailman kunnioitetuimmaksi rock-tähdeksi.

Energisen ja omaa tietään kulkevan rocktähden ura alkoi vuonna 1979 perustetun Hanoi Rocksin solistina. Monien maailmanmaineeseen nousseiden glamrcok-yhtyeiden esikuvana toimineen Hanoi Rocksin hajottua vuonna 1984, Monroe aloitti menestyksekkään soolouran.

Viimeiset kymmenen vuotta Monroe on tehnyt yhteistyötä huippulahjakkaan bändin kanssa. Yhtyessä soittavat Sami Yaffa (Hanoi Rocks, New York Dolls), Karl Rockfist (Glenn Danzig, Joan Osborne), Rich Jones (The Ginger Wildheart Band, The Black Halos) ja Steve Conte (New York Dolls, The Crazy Truth).

Kokoonpanon tuorein albumijulkaisu One Man Gang julkaistiin syksyllä 2019.

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 9.7.2022 19:00.