EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.7.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Pyhtää Blues - Erja Lyytinen

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Pyhtää Blues - Erja Lyytinen Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Erja Lyytinen nousee jälleen Pyhtään Kulttuuritalon lavalle! Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana ”The Blues Queen” on saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu.

Kansainvälisesti palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle.

"Hän on tulevaisuus", kertoi Carlos Santana yleisölle kutsuessaan Lyytisen lavalle 20 000 ihmisen eteen Kaisaniemi Park Finlandissa vuonna 2018.

Vauhti on vain kiihtynyt, kun Lyytinen on kiertänyt ympäri maailmaa noin sadan keikan vuosivauhtia. Hän on esiintynyt muun muassa ”Blues Brother” Dan Aykroydin kanssa Toronton Jazz Festivaaleilla.

Lyytisen viimeisin julkaisu Lockdown Live on historiallinen taltiointi, joka äänitettiin koronarajoitusten aikana keväällä 2020. Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), sekä toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020).

"Lockdown Live" is a triumph." (Powerplay magazine, UK)

"Lockdown Live" on reilu annos mestarillista, kotimaista bluesrockia." (Kaaoszine)

"Lyytinen's intensity as Guitar Suprema matches her honesty and genuine passion as a singer" (Bluebirdreviews, UK)


Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 23.7.2022 19:00.