EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.8.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Dr. Feelgood (UK)

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Dr. Feelgood (UK) Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Dr. Feelgood on brittiläinen vuonna 1971 perustettu rock and roll- ja rhythm and blues -yhtye. Yhtye tunnetaan bluesvivahteisesta hard rockistaan ja “pahamaineisesta” imagostaan.

Canvey Islandilla, Essexissä perustetusta pubrock-yhtyeestä on vuosien saatossa kasvanut yksi maailman suosituimmista rhythm and bluesin live-bändeistä.

Dr Feelgood on historiansa aikana saavuttanut useita hittisinglejä monessa eri maassa sisältäen muun muassa Milk & Alcohol, She Does It Right, Back In The Night, Down at the Doctors, Roxette ja See You Later Alligator.

Dr. Feelgood esiintyi alkuperäiskokoonpanon jäsenien kanssa vuoteen 1977 asti. Vuonna 1976 ilmestynyt livealbumi Stupidity meni heti Britannian albumilistan kärkeen. Kitaristin vaihduttua yhtye nousi vielä maan singlelistalla korkeimmalle sijalle vuonna 1979. Milk and Alcohol oli parhaimmillaan yhdeksäntenä. 1980-luvun alun jälkeen Lee Brilleuax oli yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen. 1994 Brilleauxin kuoleman jälkeen vuonna bändi jatkoi nykyisellä kokoonpanolla. Dr. Feelgood esiintyi Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1975.

Vuonna 2022 Dr. Feelgood hurmaa yleisöä maailmankiertueella. Luvassa räjähtävää lavaenergiaa!

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 5.8.2022 19:00.