EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.7.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista keikkabändeistä. Pyhtään ainutlaatuinen keikka on ehkä viimeinen mahdollisuus nähdä upea yhtye, sillä yhtye on ilmoittanut jäävänsä kesän 2022 jälkeen pidemmälle tauolle.

Kitaraa kokoonpanossa soittaa Rocka Merilahti, kosketinsoittimia ja hanuria Jiri Kuronen, lyömäsoittimia Aarne Riikonen, bassoa Jarno ”Jape” Karjalainen ja rumpuja Sampo Haapaniemi, joka on myös tuottanut yhtyeen musiikkia.

Yhtyeen uusin albumi Paluu Paratiisiin ilmestyi maaliskuussa 2022. Tätä ennen yhtye on julkaissut viisi albumia ja yhden kokoelmalevyn. Tuure Kilpeläisen tekemien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa Valon pisaroita, Vaeltava aave, Pelko pois, Ystävänpäivä, Eloon!, Autiosaari ja Surusilmäinen kauneus.

Kokoonpanon ensimmäinen, platinaa myynyt Valon pisaroita julkaistiin vuonna 2010. Läpimurtoalbumia seurasivat levyt Erämaa (2011), Afrikan tähti (2012), Käpälikkö(2014), Surusilmäinen rakkaus (2016) ja kokoelmalevy Kaihon karnevaali (2017).

Emma-gaalassa vuonna 2011 Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani palkittiin Vuoden Miessolistia ja Vuoden Iskelmäalbumi -palkinnoilla. Tuure on nähty kahdesti myös Vain elämää -ohjelmassa.

Vuodesta 1997 alkaen hänen tekemiään lauluja ovat levyttäneet muun muassa Jonna Tervomaa, Jorma Kääriäinen, Kari Tapio, Teleks, Maarit, Vuokko Hovatta, Jippu, Vesa-Matti Loiri, Samuli Edelmann, Johanna Kurkela, Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen ja Anna Puu.

Tuure Kilpeläisen olemuksessa on vanhanajan herrasmiehen piirteitä, nykypäivänä niin harvoin nähtävää luontaista kohteliaisuutta, huomaavaisuutta ja herkkyyttä. Niitä samoja ominaisuuksia, jotka kuuluvat Kaihon Karavaanin musiikissa.

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 8.7.2022 19:00.