EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.8.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Ismo Alanko

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Ismo Alanko Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Vuonna 2021 järisyttävän koskettavan ja raivokkaan soolokeikan tarjoillut Ismo Alanko saapuu Pyhtään Kulttuuritalolle kesällä 2022 koko bändin kanssa!

Ismo Alanko astui suomalaiseen musiikkielämään ryminällä vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Toisin kuin monet muut nuorella iällä läpilyönnin tehneet muusikot, Alanko myös jäi suomalaiseen musiikkielämään.

1980-luvun alussa Hassisen Kone vaihtui Sielun Veljet-yhtyeeksi, legendaariseksi kollektiivisen tekemisen ja hurmion laboratorioksi. 1990-luvulla Alanko siirtyi menestyksekkäästi sooloartistiksi ja julkaisi seuraavan viiden vuoden aikana neljä toisistaan hyvin erilaista levyä.

1995 alkaen Alanko on luotsannut eri kokoonpanoja. Vuoteen 2006 saakka toiminut ja seitsemän levyä julkaissut Ismo Alanko Säätiö -yhtye venyi rock-tyylistä myös etnosävyihin. Sitä seurannut Alangon ja lyömäsoittaja Teho Majamäen duo Ismo Alanko Teholla siirsi painopisteen etnomusiikin puolelle.

Uusi vuosikymmen toi mukanaan taas muutoksen ja Alanko julkaisi v. 2019 - 17 vuoden tauon jälkeen levyn yksinkertaisesti Ismo Alankona.

Kolmannesvuosisataan mahtuu Suomen oloissa ainutlaatuinen ura: yli 650.000 myytyä levyä, Emma-patsaita ja tukku loppuunmyytyjä kiertueita eri vuosikymmenillä eri kokoonpanojen kanssa. Tämä kaikki on tulosta varsin tinkimättömästä taiteilijasta, joka ei ole koskaan jäänyt paikalleen. Sitä sietääkin juhlia.

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 26.8.2022 19:00.