EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.6.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Maija Vilkkumaa

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Maija Vilkkumaa Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja artisteja. Hänet on palkittu mm. merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio-palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla Emma-palkinnoilla.

Vilkkumaan kappaleet Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä.

Live-esiintyjänä Vilkkumaa ja hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla. Tällä hetkellä upea artisti elää voimakasta taiteellista luomiskautta – uusi levy ilmestyy syksyllä 2022. Parhaillaan Maijaa on pitänyt kiireisenä myös Voice of Finland -laulukilpailun tuomarin tehtävät.

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy.

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 17.6.2022 19:00.