EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.8.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Jonna Tervomaa, Vilma Alina

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Jonna Tervomaa, Vilma Alina Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Seitsemän Emma-patsasta voittanut Jonna Tervomaa on ikoninen hahmo Suomen pop- ja rock-kentällä. Teosto-palkittu artisti tunnetaan Suljettu sydän ja Yhtä en saa - ikivihreistä, mutta myös tuoreemmista helmistä kuten Disco Melancholia tai Minä toivon.

Tervomaan pitkäsoitoista Parempi loppu nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, Halo on myynyt platinaa ja Eläköön puolestaan kultaa.

Jonna Tervomaan uljaan uran salaisuuksia ovat upea live-esiintyjän karisma, upea ääni ja musiikin tulkitsijan voima. Tervomaan laulut ovat yhdistäneet erilaisia ihmisiä jo vuosia. Artisti haastaa itsensä aina uudestaan ja vaatii myös bändiltään omistautumista ja heittäytymistä.


Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta Suomen pop-musiikin tekijöiden eturintamaan.

Vilma Alina tunnetaan taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillä ja tulkinnalla.

Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa yli 65 miljoonaa kertaa. Vilma Alinan tuorein albumi True Crime ilmestyi syksyllä 2021, sisältäe platinarajan rikkoneen radio- ja striimihitin Rikollinen.

Myös aiemmat pitkäsoitot ovat olleet menestyksiä. Debyyttialbumi Ufoja(2016) ja Tulva (2019) ovat saavuttaneet platinaa.

Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt säveltää myös muille artisteille. Monipuolinen artisti on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta.


Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 6.8.2022 19:00.