EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.8.2022  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Venetsialaiset - Samuli Edelmann

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Venetsialaiset - Samuli Edelmann Liput

Pyhtään Kulttuuritalo avaa kesäkonserttien sarjansa kesäkuun puolessa välissä

Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann on tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Viime vuosina Samuli on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaihoisaa tunteen paloa ja modernia mustalaismusiikkia yhdistävän Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Miesten yhteistyö on konkretisoitunut hurmoksellisiin keikkoihin kyläjuhlista festivaalien päälavoille sekä Käteni-albumiin (2018).

Parhaillaan suomalaisten rakastama Edelmann valmistelee uutta pop-albumia yhdessä Jurekin kanssa, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Antti Tuiskun, Sannin, Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Juha Tapion kanssa. Edelmannin toive ja suunnitelma paluusta popmusiikin pariin on kytenyt jo pidempään. Yhteistyö myös Orkestra Suora Lähetyksen kanssa jatkuu edelleen.

Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Myynti loppuu 27.8.2022 19:00.